Πληρωμές από τη διοίκηση

από Αντώνης Γκάτζιος

Οι εξωαγωνιστικές αναταραχές επηρέασαν τον ΑΡΗ και σήμερα (17/12) η κατάσταση αναμένεται να εξομαλυνθεί, με τις πληρωμές που αναμένεται να γίνουν.

Οι παίκτες αναμένεται να πάρουν το μισθό του Οκτωβρίου, ώστε να μειωθεί το χάντικαπ που υπάρχει στο συγκεκριμένο κομμάτι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη γίνονται προσπάθειες για να δοθεί το συντομότερο δυνατό και ο Νοέμβριος, για να έρθει η ομάδα “στα ίσια της”.

Φυσικά, πέρα από τους παίκτες, χρήματα πρέπει να πάρει και το προπονητικό – αγωνιστικό σταφ της ομάδας, το οποίο από την αρχή της σεζόν καθημερινά δίνει το δικό του αγώνα για να σταθεί η ομάδα όρθια.

Σε μία εποχή που έσοδα δεν υπάρχουν πλην των τηλεοπτικών (και γι’ αυτά ο ΑΡΗΣ δίνει αγώνα, ώστε να ξεπεράσει τις κατασχέσεις από πιστωτές προηγούμενων χρόνων), η προσπάθεια που γίνεται είναι μεγάλη για να καταφέρει η ομάδα να μη λυγίσει από τα προβλήματα. Έτσι όπως έχει η κατάσταση, η προσπάθεια γίνεται μήνα – μήνα και αν ο ΑΡΗΣ καταφέρει να πληρώσει σύντομα τους δύο που οφείλει στους παίκτες, αλλά και να δώσει χρήματα στο σταφ, θα επανέλθει η κανονικότητα στην ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα