Δεν το χάνουν Μιλόσεβιτς, Ντραγκίτσεβιτς

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς και ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν, όμως είναι αποφασισμένοι να αγωνιστούν σήμερα (6/2) απέναντι στο Λαύριο.

Οι δύο βασικοί ψηλοί του ΑΡΗ έπαιξαν με δική τους πρωτοβουλία πριν από δύο εβδομάδες, κόντρα στο Μεσολόγγι. Συνέχισαν συντηρητικά και νιώθοντας ενοχλήσεις στους τραυματισμούς τους. Τις τελευταίες μέρες έβγαλαν κομμάτια της προπόνησης και σήμερα θα «σφίξουν τα δόντια» για να παίξουν. Ξεκαθάρισαν ότι δε θα χάσουν έναν τόσο σημαντικό αγώνα, όπως έγινε και απέναντι στους νεοφώτιστους.

Η παρουσία του Μιλόσεβιτς και του Ντραγκίτσεβιτς είναι σημαντική. Το Λαύριο έχει ιδιαίτερο στιλ παιχνιδιού, το οποίο όμως δε βασίζεται στη ρακέτα. Οι δύο «ιτς» του ΑΡΗ μπορούν να προκαλέσουν ρήγματα στην άμυνα του αντιπάλου με το post παιχνίδι τους, αρκεί βέβαια να μην το πληρώσει αυτό ο ΑΡΗΣ στην άμυνα, όπου πρέπει να είναι ταχύτατος στις περιστροφές, αφού το σουτ του Λαυρίου είναι συνεχές και… θανατηφόρο όπως αποδείχτηκε.

Προτεινόμενα Άρθρα