Εστω και έμμεσα… παρών

από AllAboutARIS

Μπλατ, Σχορτσιανίτης και Παπανικολάου έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό, τη θητεία τους στον ΑΡΗ

Αν και έχει να λάβει μέρος, αρκεά χρόνια, σε Φάιναλ Φορ, παραμένει “παρών”, έστω και με έμμεσο τρόπο. Ο ΑΡΗΣ έχει τα δικά του προβλήματα να λύσει, πριν αρχίσει να ξανασκέφτεται στιγμές του ένδοξου παρελθόντος, ωστόσο αυτό ακριβώς το παρελθόν ή, για την ακρίβεια, το πιο… πρόσφατο, εξακολουθεί να θυμίζει σε όλη τη “μπασκετική” Ευρώπη, πως από τις τάξεις της ομάδας “πέρασαν” άνθρωποι, που σήμερα, παραμένουν πρωταγωνιστές.

Τπ φετινό Φάιναλ Φορ του Μιλάνου έχει έντονο ελληνικό χρώμα και, σίγουρα, κάτι από… κίτρινο, καθώς τρεις στους τέσσερις πρωταγωνιστές με ελληνικό υπόβαθρο, θήτευσαν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος -πάντα- μνημονεύει την πρώην του ομάδα, είναι -ήδη- στον τελικό, μαζί με τον πρώην -επίσης- “κίτρινο”, Σοφοκλή Σχορτσιανίτη. Ο τρίτος της παρέας είναι ο Κώστας Παπανικολάου, της Μπαρτσελόνα, ο οποίος έγινε γνωστός, στο ευρύ κοινό, μέσα από τον ΑΡΗ, άσχετα αν οι φίλοι των Θεσσαλονικέων, τον είδαν να αγωνίζεται ελάχιστα.

Ο μόνος, ο οποίος δεν βρέθηκε στο “Nick Galis Hall”, παρά μόνο ως αντίπαλος, είναι ο Γιάννης Μπορούσης, ο οποίος αγωνίζεται στη Ρεάλ.

Προτεινόμενα Άρθρα