«Είμαι ανοικτός σε προτάσεις»

από AllAboutARIS

Ορεξάτος για νέες… περιπέτειες ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Μετά την αποχώρηση του Βαγγέλη Αγγέλου από τον πάγκο του ΑΡΗ η «κιτρινόμαυρη»
ΚΑΕ ενδιαφέρθηκε για τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Οι ελπίδες για να καταφέρει να τον πείσει απειροελάχιστες όπως και αποδείχθηκε.

Οι δύο πλευρές είχαν τονίσει πως θα τα ξαναπούν το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο «Δράκος» ακούστηκε πως θα είναι ο νέος τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος κάτι που το διαψεύδει ο ίδιος με δηλώσεις του στο Sportando.

Πιο συγκεκριμένα είπε: ««Ήταν απλές φήμες. Έχω υπέροχες αναμνήσεις από την Εθνική. Πετύχαμε κάτι σημαντικό με την ελληνική ομάδα. Αλλάξαμε τον τρόπο παιχνιδιού της. Ήμασταν μια καλή οικογένεια και είχαμε σπουδαία αποτελέσματα. Πάντα θα θυμάμαι τη θητεία μου στην Εθνική και της εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον».

Για την εμπειρία του στην Κίνα τόνισε: ««Ήταν μια σπουδαία εμπειρία. Ο κόσμος λατρεύει το μπάσκετ. Οι Κινέζοι είναι ερωτευμένοι με το άθλημα. Μου αρέσουν σαν λαός, αλλά πρέπει να αλλάξουν τη νοοτροπία τους αν θέλουν να είναι ανταγωνιστικοί σε διεθνές επίπεδο. Αυτό ήταν το πιο δύσκολο για μένα. Έχουν κάποιες παλιές συνήθειες εκτός και εντός παρκέ. Ήταν δύσκολο για μένα να κάνω τη δουλειά μου όπως έκανα πάντα και γνωρίζω».

Τέλος, για τα μελλοντικά του σχέδια ανέφερε: ««Είμαι ανοικτός σε προτάσεις. Αναζητώ μία καλή ομάδα, γιατί έχω όρεξη να προπονήσω και πάλι. Περιμένω και πιστεύω πως κάτι θα έχω την επόμενη σεζόν».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X