Επικοινωνία Στεφανίδη-Τουντούρη

από AllAboutARIS

Καθησυχαστικός ο εκπρόσωπος του Δημήτρη Σουνά όσον αφορά τις σκέψεις του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Ένα από τα σημαντικότερα θέματα που έχουν προκύψει τις τελευταίες μέρες στον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ και αφορά το έμψυχο δυναμικό είναι το τι θα γίνει με τον Δημήτρη Σουνά. Καθημερινά οι φήμες περί σκέψης για προσφυγή του «μικρού» δίνουν και παίρνουν.

Πριν από λίγο ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ Παναγιώτης Στεφανίδης ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή Πασχάλη Τουντούρη. Η πλευρά του παίκτη ξεκαθάρισε πως όσα λέγονται και γράφονται τον τελευταίο καιρό δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν υπάρχει καμία σκέψη για προσφυγή τουλάχιστον αυτό το διάστημα.

Ο Πασχάλης Τουντούρης του εξήγησε πως ο παίκτης θέλει να παραμείνει στην ομάδα εφόσον ο ΑΡΗΣ είναι ανταγωνιστικός του χρόνου και έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο. Απλά αυτό που επιθυμεί να μάθει τις επόμενες μέρες είναι το τι θα γίνει με τον Σύλλογο. Θ λυθούν τα μεγάλα προβλήματα; Θα μπορέσει να βρεθεί λύση ώστε η ομάδα να αγωνιστεί στην Φούτμπουλ Λιγκ; Θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα παλέψει για την άμεση επιστροφή της στην Σούπερ Λιγκ;

Γι’ αυτά τα πράγματα θέλει να ενημερωθεί ώστε να αποφασίσει και οριστικά για το μέλλον του. Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να τα ξανά πουν σε μία βδομάδα με δέκα μέρες περίπου.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X