«Θέλουμε να μείνουν Βεζένκοφ και Μποχωρίδης»

από AllAboutARIS

Παρά το ενδιαφέρον πολλών ομάδων (ανάμεσά τους και του Παναθηναϊκού), Σάσα Βεζένκοφ και Λευτέρης Μποχωρίδης μένουν πιθανότατα στον ΑΡΗ, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, στην εφημερίδα «Arena Press».

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ και ο Λευτέρης Μποχωρίδης είναι δύο από τα πιο «καυτά» ονόματα του μεταγραφικού παζαριού, αλλά ο Λευτέρης Αρβανίτης ξεκαθάρισε ότι στόχος του ΑΡΗ είναι να τους κρατήσει στην ομάδα.Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, τόνισε ότι ο Βεζένκοφ θέλει να παραμείνει στην ομάδα, παρά το έντονο ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, ανάμεσά τους και ο Παναθηναϊκός.

Για τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ο Αρβανίτης ήταν απόλυτα ξεκάθαρος τονίζοντας ότι δεν πωλείται.«Είναι δυο διαφορετικές περιπτώσεις, αλλά νομίζω ότι τις έχουμε εξαντλήσει. Ο Σάσα έχει ρήτρα, αλλά αγαπάει τον ΑΡΗ και θέλει να παραμείνει. Κάτι που θα ήταν ευχής έργον για μας. Ο Λευτέρης είναι παιδί μου, τον έχω σαν γιό μου. Έχει κλειστό συμβόλαιο με τον ΑΡΗ και δεν πωλείται. Αλλά επειδή προέρχεται από μια φτωχή οικογένεια γνήσιων Αρειανών, αν έρθει κάτι πολύ μεγάλο για εκείνον, μια ευκαιρία ζωής, δεν θα του την στερήσουμε. Όλα όμως, θα γίνουν προς το συμφέρον του ΑΡΗ», τόνισε o πρόεδρος του ΑΡΗ, Λευτέρης Αρβανίτης στην εφημερίδα «Arenapress».

Προτεινόμενα Άρθρα