"Η ΚΑΕ βγάζει υγεία"

από AllAboutARIS

"Η μεγαλύτερη επιτυχία μας μετά το άρθρο 99"

Στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air” φιλοξενήθηκε ο Στάθης Ρούσσος, με αφορμή τη χτεσινή συμφωνία με το Υπουργείο Οικονομικών για τις 90 δόσεις.

Το μέλος του ΔΣ και λογιστής της ομάδας χαρακτήρισε τη συμφωνία αυτή ως την μεγαλύτερη επιτυχία της ομάδας μετά το άρθρο 99, ενώ είπε πως γίνεται ανάλογη προσπάθεια και για την ΠΑΕ.

Αναλυτικά: 

Για την χτεσινή επιτυχία: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι σαν διοίκηση αλλά και ως φίλαθλοι, αφού για εμάς είναι η μεγαλύτερη επιτυχία μετά το άρθρο 99. Οταν υπαχθήκαμε στον νόμο, το δικαστήριο έκρινε πω αυτές οι 533 χιλιάδες ευρώ δεν μπορούν να υπαχθούν στις 90 δόσεις. Για τις 40 δόσεις ήθελαν μία εγγυητική και τη προσημειώση ενός ακινήτου, τα οποία όμως η ΚΑΕ δεν είχε. Φτιάξαμε `ένα εμπεριστατωμένο μπίζνες πλαν,, μαζί με τους κ.κ. Γρόλλιο, Οικονόμου, Πρωτογερόπουλο, το λογιστήριο της ΚΑΕ και τον Τάσο Δεσύπρη, το οποίο παρουσίαζε πως μπορεί η εταιρία να πληρώσει αυτό το ποσό με 90 δόσεις. Στο Υπουργείο εξεπλάγην ευχάριστα. Τους είπαμε ότι μόνο με τις 90 δόσεις μπορούμε να επιβιώσουμε και όπως φάνηκε, τους πείσαμε”.

Για το αν η ΠΑΕ έχει ελπίδα με το θέμα των 90 δόσεων: “Το θέμα είναι ότι στο λογιστήριο της ΚΑΕ βρίσκομαι εδώ και πολλά χρόνια. Ξέρουμε ανά πάσα στιγμή τι χρωστάμε. Στην ΠΑΕ υπήρχαν διαφορετικές διοικήσεις. Προσπαθούμε να κάνουμε και εκεί κάτι ανάλογο, για να ξέρουμε τι ζητάμε. Για τις 90 δόσεις είναι πολύ δύσκολο και επειδή υπήρχε το δεδικασμένο του άρθρου 99, δεν ξέρω αν μπορούμε να τους πείσουμε. Ετοιμάζεται φάκελος και από Δευτέρα θα πάει και η ΠΑΕ σε αυτήν την επιτροπή”.

Το Υπουργείο προσανατολίζεται να αυξήσει τις δόσεις για όλες τις ανώνυμες εταιρίες, αλλιώς δεν θα μπορεί να εισπράξει το Δημόσιο. Η ΚΑΕ βγάζει μία υγεία και αυτό έδειξε και στην επιτροπή του Υπουργείου”.

Για το θέμα του απαγορευτικού: “Στη ΦΙΜΠΑ καταλαβαίνουν πως είμαστε στον σωστό δρόμο. Πάνω απ` όλα θέλουμε να εξυγιάνουμε την ομάδα. Αυτή θα είναι η παρακαταθίκη μας για τους επόμενους”.

Προτεινόμενα Άρθρα