"Χτύπημα" από τον Ελληνικό Ηλεκτρονικό Στρατό (pic)

από AllAboutARIS

Σήμερα "χτύπησαν" και τη σελίδα των Special Olympics

Ο ελληνικός ηλεκτρονικός στρατός (ή αλλιώς Greek Electronic Army) ανέλαβε την… ευθύνη για το “χακάρισμα” της σελίδας της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, όπως φαίνεται και από τη σχετική “υπογραφή”.

Η συγκεκριμένη ομάδα χάκερς φαίνεται πως έχει αρκετά “πλούσια” δράση, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη σελίδα τους στο Facebook, με στόχους που δε γνωρίζουν αντικείμενο ή χώρα.

Μετά από μικρή παύση την περίοδο των εορτών, όπως οι ίδιοι ενημερώνουν, επανήλθαν στις 3 Ιανουαρίου, αλλά σήμερα ήταν ακόμα πιο… δυναμικοί, με την ιστοσελίδα της καλαθοσφαιρικής ομάδας των “κίτρινων” να μπαίνει στο “ηλεκτρονικό” τους μάτι, χωρίς -προς το παρόν- να έχουν δημοσιοποιήσει το επίτευγμά τους, όπως κάνουν σε ανάλογες περιπτώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγα λεπτά μετά το “χτύπημα” στο “arisbc.gr”, επιτέθηκαν και σε άλλες ιστοσελίδες, με τη μία μάλιστα να έχει αθλητικό περιεχόμενο καθώς αφορά τους Παραολυμπιακούς Αγώνες (http://specialolympicshellas.gr). Εκεί, τονίζουν ότι πρέπει να γίνει βελτίωση στο σύστημα ασφάλειας της ιστοσελίδας, η οποία έχει… κενά και υπογραμμίζουν ότι, αν δε ληφθούν μέτρα, τότε θα… επιστρέψουν.

Προτεινόμενα Άρθρα