«Άξιζε να είμαι στο παρκέ και με ένα… πόδι»

από AllAboutARIS

Ο Ντρου Νέιμικ συγκλόνισε με την αυτοθυσία του παίζοντας με πρόβλημα στην γάμπα του, κάνοντας ένεση πριν τον αγώνα, όμως δεν μπόρεσε να δώσει το 100%. Όμως προσπάθησε και όσο αγωνίστηκε έδωσε τα πάντα, με τον ίδιο να μην σκέφτεται καν τον τραυματισμό του.

Ο Αμερικανός σέντερ είπε: «Το κίνητρο που είχαμε απόψε για να κερδίσουμε ήταν τεράστιο. Είναι ιδιαίτερο να παίζεις εδώ. Περάσαμε πολλά από την αρχή της σεζόν, όταν δώσαμε τα πρώτα παιχνίδια μας, θυμάμαι το τουρνουά για τον Νίκο Γκάλη. Είχαμε καλές και άσχημες στιγμές από το φθινόπωρο, συμβαίνουν όλα αυτά κατά τη διάρκεια της σεζόν. Διαθέτουμε μια εξαιρετική ομάδα από σκληρούς, με αυτοπεποίθηση και ισχυρογνώμονες παίκτες. Παλέψαμε απέναντι σε αντιξοότητες, με τελευταία τη βαριά ήττα στο προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Παίξαμε εκπληκτική ομαδική άμυνα και κατακτήσαμε μια τεράστια νίκη» και συνέχισε για τον ρόλο που έπαιξε η βαριά ήττα στο ΟΑΚΑ: «Πιστεύω ότι ο τρόπος που ανταποκριθήκαμε απόψε σαφώς και είχε να κάνει με τη βαριά ήττα στο ΟΑΚΑ. Αν χάναμε στο δεύτερο παιχνίδι με 1 πόντο, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικό. Να μη θιγόταν τόσο ο εγωισμός μας για να παλέψουμε στο τρίτο παιχνίδι. Είμαστε ανταγωνιστικοί».

Ο ίδιος είχε πρόβλημα τραυματισμού, όμως το μυαλό του δεν ήταν στον πόνο αλλά στην νίκη: « Τώρα νιώθω υπέροχα. Είχα πρόβλημα πριν το παιχνίδι ακόμη και στο να περπατήσω! Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο για να παίξω. Δουλέψαμε, όμως, όλη τη χρονιά γι’ αυτό το παιχνίδι, είχα την ελπίδα ότι θα κάνουμε κάτι εξαιρετικό και ήθελα να δώσω και εγώ το καλύτερο που μπορώ. Δεν έπαιξα καλά, δεν μπορούσα να κουνηθώ όπως έπρεπε, έπαιξα απλά αρκετά, για να δώσω στα υπόλοιπα παιδιά ανάσες. Άξιζε απόλυτα η επιλογή να είμαι στο παρκέ! Νιώθω, πλέον, ότι είμαι με ένα πόδι. Έδυσα ότι μπορούσα, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά. Έχει κάτι ιδιαίτερο το να παίζουμε σε αυτό το γήπεδο, με αυτόν τον κόσμο… Ήταν μαγευτική η βραδιά…»

Προτεινόμενα Άρθρα