Τετ-α-τετ με Σανιά

από AllAboutARIS

Προ των ευθυνών του έθεσε ο έλληνας τεχνικός τον 25χρονο παίκτη που δεν δικαίωσε τις προσδοκίες του. Το πρόβλημα τραυματισμού και το αβέβαιο μέλλον.

Τετ-α-τετ με τον Σίντι Σανιά διάρκειας μισής ώρας είχε χθες πριν από την προπόνηση ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης και δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο. Είχαν προηγηθεί τουλάχιστον άλλες τρεις συζητήσεις των δυο ανδρών σε μια προσπάθεια να εξηγηθεί η η κακή εικόνα του στο γήπεδο, εκ διαμέτρου αντίθετη από αυτή του περασμένου καλοκαιριού για την οποία επιλέχθηκε κιόλας.

Στην κουβέντα που έγινε χθες ο έλληνας τεχνικός του εξέφρασε την έντονη δυσφορία του για την συνεχιζόμενη αγωνιστική του μετριότητα, ουσιαστικά τον έφερε προ των ευθυνών του και του ξεκαθάρισε ότι αν δεν συνέλθει όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά αφού αισθάνεται εκτεθειμένος από την επιλογή του.

Ο παίκτης παραδέχτηκε ότι η εικόνα του δεν είναι αυτή που θεωρεί και ο ίδιος ότι μπορεί να βγάλει στο γήπεδο, ότι αισθάνεται και ο ίδιος εκτεθειμένος για όσα έχει κάνει η διοίκηση για αυτόν και επικαλέστηκε ότι ένας από τους λόγους που δεν μπορεί να προσφέρει στο 100% είναι οι ενοχλήσεις που αισθάνεται στη βουβονοκήλη. Οι δυο άνδρες θα τα ξαναπούν πιθανότατα και σήμερα και θα αποφασιστεί τι μέλει γενέσθαι από τη στιγμή που αντιμετωπίζει και πρόβλημα τραυματισμού.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X