Ντοπέ από τις 18 Απριλίου ο Μενσά-Μπονσού!

από AllAboutARIS

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε πριν από λίγο η ΚΑΕ ΑΕΚ, έγινε γνωστό ότι ο έλεγχος που ανίχνευσε την ουσία αμφεταμίνη στο δείγμα του Βρετανού σέντερ είχε γίνει στις 18 Απριλίου μετά τον αγώνα της ΑΕΚ με τα Τρίκαλα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

Όπως μας ενημέρωσε σήμερα (22/05) το ΕΣΚΑΝ, ο αθλητής Ποπς Μενσά Μπονσού κατά την πρώτη εξέταση του δείγματος, που έδωσε στον έλεγχο που υποβλήθηκε μετά τον αγώνα με τα Τρίκαλα, στις 18 Απριλίου 2015, στο ΟΑΚΑ, ανιχνεύθηκε η ουσία αμφεταμίνη.

Ο παίκτης κλήθηκε και έδωσε εξηγήσεις ενώπιον της διοίκησης. Η ΚΑΕ ΑΕΚ ζήτησε ήδη από το ΕΣΚΑΝ λεπτομέρειες για την ανάλυση του δείγματος και επιφυλάσσεται για τις επόμενες κινήσεις της”.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, είναι απορίας άξιο πως επετράπη στον Μενσά-Μπονσού να αγωνιστεί κανονικά στην προημιτελική φάση εναντίον του ΑΡΗ κι αν τελικά πρόκειται να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι γι’ αυτή την κραυγαλέα περίπτωση ολιγωρίας. Ευτυχώς που οι “κίτρινοι” πήραν τελικά την πρόκριση στα ημιτελικά γιατί διαφορετικά θα μιλούσαμε τώρα για ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Κι όλα αυτά, μόλις μία μέρα μετά τους ισχυρισμούς και τις κατηγορίες των ανθρώπων της ΑΕΚ περί αδιαφορίας από τους διοικούντες την ΚΑΕ ΑΡΗΣ και μη προστασίας της αποστολής τους στον αγώνα της Τρίτης στο “Nick Galis Hall”, στον οποίο ο ΑΡΗΣ κατατρόπωσε αγωνιστικά την ΑΕΚ και απέδειξε την ανωτερότητά του χωρίς… παρατράγουδα και -παντός είδους- βοήθεια.

Προτεινόμενα Άρθρα