Ετοιμάζεται η έφεση

από AllAboutARIS

Οι κίτρινοι θα επιδιώξουν να εκδικαστεί στις 4 Ιουνίου, το ζητούμενο είναι να βγει η απόφαση πριν ολοκληρωθούν τα πλει-οφ.

Η απόφαση από τον αθλητικό δικαστή μπορεί να ήταν βαριά, νομικά πάντως αν το δει κανείς ψυχρά με δεδομένο ότι βεβαρυμμένο φύλο αγώνα και το γεγονός ότι η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ήταν υπότροπη οι 2+2 αγωνιστικές ήταν η μίνιμουμ ζημιά. Πλέον το βάρος έχει πέσει από χθες στη σύνταξη της έφεσης που θα κατατεθεί εντός του χρονικού πλαισίου και η οποία θα καταβληθεί προσπάθεια να εκδικαστεί στις 4 Ιουνίου. Το ερωτηματικό είναι πότε θα εκδοθεί η απόφαση…

Οι κίτρινοι έχουν βάσιμες ελπίδες ότι μπορούν στο ΑΣΕΑΔ τη μια κατηγορία που επέφερε τη μια αγωνιστική (που στη συνέχεια φυσικά διπλασιάστηκε λόγω της υποτροπής) να την εξαλείψουν εντελώς πράγμα που αν το πετύχουν, αυτομάτως οι τέσσερις αγωνιστικές θα γίνουν δυο. Αυτό που επίσης δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο και έχει τον δικό του συυμβολισμό ήταν η παρουσία τεσσάρων νομικών στην εκδίκαση της υπόθεσης, που εκφράζουν όλες τις τάσεις. Τον εκπρόσωπο του επενδυτή Νίκου Λάσκαρη (Σφυρής), τον μέχρι πριν από λίγες μέρες δικηγόρο που εκπροσωπούσε την ΚΑΕ στην Αθήνα (Γρόλλιος), τον νέο υπεύθυνο του νομικού τμήματος (Χριστοφορίδη) και τον δικηγόρο και μέλος του Δ.Σ (Νικολός). Ενωμένος όλος ο ΑΡΗΣ δηλαδή απαλλαγμένος από… κλίκες τις οποίες κάποιοι εξακολουθούν να βλέπουν στο όνειρό τους.

Προτεινόμενα Άρθρα