Προκλητικοί ακόμα και στο άδειο Παλέ

από AllAboutARIS

Η πρόκληση έχει και τα όρια της και κάποιοι άνθρωποι τα ξεπέρασαν για μία ακόμη φορά χθες στο Αλεξάνδρειο. Ο λόγος για τους διοικούντες του Π.Α.Ο.Κ., οι οποίοι θέλησαν να προκαλέσουν στο άδειο λόγω τιμωρίας Αλεξάνδρειο προκαλώντας… θέμα με την μη απονομή των μεταλλίων τους.

Συγκεκριμένα μετά το τέλος του αγώνα και ενώ οι διοικούντες μαζί με το τεχνικό τιμ και τους παίκτες του Π.Α.Ο.Κ. πανηγύριζαν σαν μικρά παιδιά για την… κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, στον πλανήτη, ξαφνικά προκάλεσαν αναστάτωση μιας και ήθελαν να γίνει κανονικά η απονομή των μεταλλίων της τρίτης θέσης στο παρκέ του Αλεξανδρείου, το οποίο φυσικά και ήταν άδειο λόγω της τιμωρίας της ομάδας του ΑΡΗ.

Οι συγκεκριμένοι παράγοντες μάλιστα άρχισαν να φωνάζουν προς τους ανθρώπους του ΕΣΑΚΕ, ζητώντας να γίνει η απονομή, κάτι που όμως δεν μπορούσε να γίνει.

Κάποιοι φαίνεται ότι θέλησαν, εκμεταλλευόμενοι το άδειο Αλεξάνδρειο, να κάνουν το κομμάτι τους, για τα… μάτια των  δικών τους φιλάθλων οι οποίοι δεν πατάνε στο γήπεδο τους ούτε με… δωρεάν εισιτήρια.

Προτεινόμενα Άρθρα