Πουρσανίδης: "Πρώτη φορά τουρνούα με 8 ομάδες επιπέδου Α1"

από AllAboutARIS

Ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Θεσσαλονίκης Κώστας Πουρσανίδης μίλησε στο LiberoFM και στην εκπομπή "Το Πέναλτι" του Γιώργου Ζαγόρα για το τουρνουά Μαυροσκούφεια το οποίο θα διεξαχθεί με την συμμετοχή του ΑΡΗ και αρκετών άλλων ομάδων από την Α1.

Αρχικά ο κ. Πουρσανίδης τόνισε: “Ελπίζουμε να γίνει ένα καλό τουρνουά, πρώτη φορά γίνεται ένα τουρνουά με επίπεδο 8 ομάδων Α1. Είναι μία κίνηση για να αφυπνήσουμε και τον Σύνδεσμο αλλά και το μπάσκετ, το τουρνουά γίνεται εδώ και 25 χρόνια. Είναι ένα δυνατό τουρνουά, όπου θα συμμετέχει ο ΑΡΗΣ, ο Ηρακλής. Θα μπορούσαμε να είχαμε και τον Π.Α.Ο.Κ αλλά είχε ένα τουρνουά στο Κράλιεβο και μας ζήτσε να μην έρθει” και πρόσθεσε: “Ο ΑΡΗΣ κάνει μία νέα προσπάθεια και έχει ένα πολύ δυνατό ρόστερ, ενώ και ο Ηρακλής με δύο Αμερικανούς θα μπορούσε να είχε μία ομάδα για την Α1. Επίσης έχουμε την Καβάλα, τα Τρίκαλα, τον Απόλλωνα Πατρών, τον Κόροιβο Αμαλιάδας και τον Κολοσσό Ρ. Επίσης θα είναι και η πρωταθλήτρια ΣΚοπίων Κούζοφ,Οι ομάδες έχουν έρθει με δικά τους έξοδα, εμείς ασχολούμαστε με το τουρνούα”.
Επίσης πρόσθεσε: “Έχουμε οργανώσει τα πάντα, σε επαγγελματικό επίπεδο, μέχρι και την ψύξη στο γήπεδο έχουμε ρυθμίσει ώστε αν κάποιος έρθει από τις 2 να μην έχει πρόβλημα μέχρι τις 11 που θα τελειώσουν οι αγώνες. Να ευχαριστήσω και τους εθελοντές που είναι διαιτητές οι οποίοι αφιλοκερδώς θα βοηθήσουν”.
Συνεχίζοντας ο κ. Πουρσανίδης τόνισε για τους φιλάθλους και αυτούς που θέλουν να δουν συγκεκριμένα παιχνίδια μέσα σε μία μέρα: “Να κρατήσει το απόκομμα και θα μπει κανονικά, εφόσον θελήσει να αποχωρήσει μετά τον πρώτο αγώνα. Οι φίλαθλοι θα μπαίνουν από τις θύρες 6-7-8”.

Το πρόγραμμα του τουρνουά “Μαυροσκούφεια”

11 ΣΕΠΤ 2015
1ος Αγώνας, ώρα 14.00 ομάδες ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
2ος Αγώνας, ώρα 16.15 ομάδες ΚΑΒΑΛΑ-ΚΟΡΟΙΒΟΣ
3ος Αγώνας, ώρα 18.30 ομάδες ΑΡΗΣ – KOZUV
4ος Αγώνας, ώρα 20.45, ομάδες ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ – ΤΡΙΚΑΛΑ

12 ΣΕΠΤ 2015
1ος Αγώνας, ώρα 14.00 ομάδες ΗΡΑΚΛΗΣ – KOZUV
2ος Αγώνας, ώρα 16.15 ομάδες ΚΑΒΑΛΑ– ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ
3ος Αγώνας, ώρα 18.30 ομάδες ΑΡΗΣ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ
4ος Αγώνας, ώρα 20.45 ομάδες ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ

13 ΣΕΠΤ 2015
1ος Αγώνας, ώρα 14.00 ομάδες ΚΟΡΟΙΒΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ
2ος Αγώνας, ώρα 16.15 ομάδες ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
3ος Αγώνας, ώρα 18.30 ομάδες ΚΑΒΑΛΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ

Η τιμή εισιτηρίου είναι 3 ευρώ (ένα εισιτήριο την ημέρα για όλα τα παιχνίδια αυτής).

Χορηγός επικοινωνίας AllAboutARIS.com και LiberoFM 107,4

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X