"Παίξαμε όσο έπρεπε για να κερδίσουμε"

από AllAboutARIS

Ο Αμερικανοισραηλινός παίκτης παραδέχτηκε ότι η απόδοσή του δεν ήταν αρκετά καλή αλλά υπογράμμισε ότι γι’ αυτό υπάρχει η ομάδα, για να καλύπτει τις κακές ατομικές εμφανίσεις των παικτών.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο Τζέικ Κοέν στο AllAboutARIS:

Για τον αγώνα: “Ήταν αναμφίβολα ένα απαιτητικό παιχνίδι, αλλά περιμέναμε κάτι τέτοιο. Η ΑΕΚ είναι μία σκληρή ομάδα με έμπειρους παίκτες. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική και συνολικά η εικόνα του αγώνα ήταν αυτή που περίμενα. Παίξαμε όσο ήταν αρκετό για να πάρουμε τη νίκη”.

Για την προσωπική του απόδοση: “Κάποια πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελα σήμερα (σ.σ. χθες), αλλά όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο σε έναν παίκτη, αναλαμβάνουν οι υπόλοιποι. Γι’ αυτό υπάρχει η ομάδα. Οι συμπαίκτες μου έκαναν εξαιρετική δουλειά. Πολλοί από αυτούς έπαιξαν πολύ καλά και κάλυψαν τις δικές μου αδυναμίες και κάποια από τα λάθη που έκανα. Αυτός είναι και ο λόγος που μου αρέσει να πάιζω με αυτούς τους συμπαίκτες, γιατί καλύπτουμε ο ένας τα λάθη και τις αδυναμίες του άλλου”.

Για το κάρφωμα του Χάγκινς: “Δεν έχω ξαναδεί κάτι ανάλογο στην καριέρα μου. Ήταν τρελό, είμαι ακόμη σοκαρισμένος από αυτό που συνέβη. Πρόκειται για έναν ψηλό και δυνατό παίκη, γι’ αυτό έπεσε η μπασκέτα”.

Για τα όσα τους μετέφερε ο Νίκος Λάσκαρης στα αποδυτήρια μετά τη νίκη: “Μας είπε ότι είναι περήφανος για τη μάχη που δώσαμε στο παρκέ. Είναι ακόμα η αρχή μίας μεγάλης σε διάρκεια σεζόν και είναι ενθουσιασμένος κι ανυπόμονος να μας παρακολουθήσει και στη συνέχεια. Ήταν ιδιαίτερα ζεστός απέναντί μας και ήταν πολύ θετικό για μας αυτό”.

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: “Θα είναι όπως και ο αγώνας με την ΑΕΚ, ένα σκληρός αγώνας και χαίρομαι που θα γίνει στην έδρα μας όπου θα έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας. Θα γνωρίζω περισσότερα για τον επόμενο αντίπαλό μας μόλις αρχίσουμε να τον βλέπουμε σε βίντεο με τη βοήθεια του προπονητικού σταφ. Είμαι πάντως ενθουσιασμένος που θα έχω τη δυνατότητα να παίξω και πάλι μπροστά στους φιλάθλους μας”.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X