"Στο τέλος μέτρησε η καρδιά"

από AllAboutARIS

Ο Θόδωρος Ζάρας εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την πρόκριση ακόμα και χωρίς ικανοποιητική απόδοση, ενώ τόνισε ότι η συγκέντρωση και η καρδιά που έδειξαν στο τέλος αυτός και οι συμπαίκτες του ήταν οι παράγοντες που έδωσαν τη νίκη στον ΑΡΗ.

Συγκεκριμένα, ο Θόδωρος Ζάρας τόνισε:

Για τον αγώνα: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν παίξαμε αρκετά καλα, παρόλα αυτά η νίκη είναι αυτό που μετράει. Είναι πολύ σημαντικό η ομάδα να κερδίζει ακόμα κι αν δεν παίζει καλά”.

Για το τι μέτρησε στο τέλος και ο ΑΡΗΣ πήρε τη νίκη: “Στο τέλος μέτρησε η καρδιά που δείξαμε. Κερδίσαμε τις μονομαχίες, εξασφαλίσαμε τα κρίσιμα ριμπάουντ και πάιξαμε με μεγάλη συγκέντρωση στα τελευταία λεπτά”.

Για το κατά πόσο επηρέασε η διακοπή: “Υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση, το σώμα και το μυαλό μας ίσως ξέφυγε αλλά κατά τη διάρκεια του αγώνα επανήλθαμε στα επίπεδα συγκέντρωσης που έπρεπε”.

Για το κατά πόσο αυτή η νίκη θα βοηθήσει στη συνέχεια: “Ήταν πολύ σημαντικό που κερδίσαμε, η ομάδα δένεται από τις νίκες και πλέον θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό”.

Προτεινόμενα Άρθρα