"Να μάθουμε από τα λάθη μας"

από AllAboutARIS

Ο Αμερικανοισραηλινός στάθηκε στα λάθη του ΑΡΗ, ενώ τόνισε ότι δεν θα διστάσει να ξαναπάρει το τρίποντο που αστόχησε στο τέλος για την ισοφάριση.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ: Σταμάτης Μουρελής

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τζέικ Κοέν:

Για τον αγώνα: «Είναι απογοητευτικό όταν χάνεις ένα παιχνίδι ενώ ήμασταν πολύ κοντά στο να το κερδίσουμε. Κάναμε κάποια σημαντικά λάθη εμείς και οι αντίπαλοι έβαλαν κάποια μεγάλα σουτ. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει μερικές φορές όταν αγωνίζεσαι μακριά από την έδρα σου. Τα λάθη πληρώνονται και αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να μάθουμε από αυτά τα λάθη και να γίνουμε καλύτεροι».

Για το σουτ που πήρε στο τέλος κι αν θα ξανασουτάρει υπό τέτοιες συνθήκες σε άλλα παιχνίδια: «Σίγουρα θα το ξανακάνω. Είχα αυτοπεποίθηση, πήρα καλή πάσα και νόμιζα ότι θα μπει. Αν σταματήσω το χρόνο στο σημείο που έφυγε η μπάλα από το χέρι μου, θα σας έλεγα ότι θα μπει μέσα! Δεν μπήκε όμως και δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό. Θέλω να βρεθώ ξανά με μια τέτοια ευκαιρία στα χέρια μου και τότε θα ξανασουτάρω».

Για τη διαφορά και αν πιστεύει ότι θα μπορούσε ο ΑΡΗΣ να κερδίσει: «Το να μένουμε κοντά στο σκορ και να χάνουμε δεν μου λέει κάτι. Αυτά είναι παιχνίδια που πρέπει να κερδίζουμε. Κανείς δεν είναι χαρούμενος επειδή χάσαμε με τρεις πόντους. Θα ήμασταν χαρούμενοι μόνο αν κερδίζαμε».

Προτεινόμενα Άρθρα