Απέναντι σε Αρκαδικό και… κούραση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα θα ψάξουν οι «κίτρινοι»

Στην άκρη αφήνει για την ώρα ο ΑΡΗΣ την Ευρώπης και επικεντρώνεται ξανά στις υποχρεώσεις του εντός των συνόρων. Συγκεκριμένα, στο παιχνίδι με τον Αρκαδικό, σήμερα στις 17:00 (Libero 107,4, NS2).

Οι «κίτρινοι» δοκιμάζονται στην Τρίπολη απέναντι στους νεοφώτιστους Αρκάδες και θα επιδιώξουν να πάρουν το πρώτο τους ροζ φύλλο αγώνα για το νέο πρωτάθλημα, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα/ Φυσικά πέραν του Αρκαδικού, ο ΑΡΗΣ καλείται να αντιμετωπίσει και την δεδομένη κούραση του ταξιδιού στην Τραπεζούντα. Είναι άλλωστε η πρώτη εβδομάδα του… δύσκολου προγράμματος που έχει φέτος η ομάδα και σίγουρα πρέπει να περάσει ένα διάστημα για να συνηθίσουν οι παίκτες.

Το μόνο θέμα που υπάρχει αγωνιστικά, είναι αυτό του Μιχάλη Πελεκάνου, ο οποίος ωστόσο θα είναι σε θέση για να πάρει λεπτά συμμετοχής στο σημερινό ματς. 

Στην αντίπερα όχθη, ο Αρκαδικός ετοιμάζεται για ένα παιχνίδι-γιορτή, το πρώτο του στην Μπάσκετ Λιγκ. Ο Γιάννης Καστρίτης έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και σίγουρα θα προσπαθήσουν να κάνουν την ζημιά στην ομάδα του Πρίφτη. 

Προτεινόμενα Άρθρα