"Υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου"

από AllAboutARIS

Ο Τζερέλ ΜακΝίλ μετά το τέλος του αγώνα, στάθηκε στην πρώτη θέση αλλά και στην συγκέντρωση που έδειξε η ομάδα του ΑΡΗ στον αγώνα και γενικότερα μέσα στην χρονιά.

Ο Αμερικανός άσος των “κιτρίνων” είπε αρχικά: “Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, που κατάφεραν να δικαιώσουν τις προσδοκίες όλων. Πετύχαμε μεγάλες νίκες, είχαμε και άσχημες ήττες αλλά καταφέραμε να τις ξεπεράσουμε. Εδώ πρέπει να πω για την μεγάλη δουλειά από το τεχνικό τιμ, το πως μας προετοίμασε σε όλα τα παιχνίδια. Επίσης και τα υπόλοιπα παιδιά, που μας βοήθησαν να φροντίσουμε τους εαυτούς μας μέχρι τώρα. Είμαι υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου” και πρόσθεσε: “Θέλαμε να τερματίσουμε πρώτοι και τα καταφέραμε, δείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες για να πετύχουμε κάτι σπουδαίο στην συνέχεια της διοργάνωσης”.

Σε ερώτηση για το αν πίστευε στην πρώτη θέση είπε: “Είμαι λίγο αφελής πάντα θέλω να κερδίσω και σκέφτηκα από την αρχή ότι μπορούμε να τερματίσουμε στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου μας”

Για το αν είναι στο μυαλό τους ο αγώνας του Κυπέλλου με τον Παναθηναικό είπε: “Δεν είναι στο μυαλό μας ο Παναθηναικός. Αυτό είναι και το σημαντικότερο στοιχείο της επιτυχίας της ομάδας. Ότι σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι και μόνο αυτό. Έχουμε έναν δύσκολο αγώνα στην Ελλάδα, όταν ξεφεύγεις με το μυαλό σου, αρχίζεις και κάνει λάθη, αρχίζεις και κάνεις ήττες”.

Για τα δικά του ποσοστά, όπου ήταν κακός στα δίποντα με 3/13 και εξαιρετικός στα τρίποντα με 4/5 είπε :”Δεν έχω εξήγηση, έχασα λέι απ και εύκολα σουτ. Κάποια στιγμή θα χάσω τα δίποντα και θα βάλω τα τρίποντα αλλά και το αντίθετο. Σε αυτό το σημείο το σημαντικό είναι να συνεχίσεις να παίζεις, να δίνεις τα πάντα. Στο τέλος τα σουτ θα μπουν και αυτό έγινε σήμερα”.

Προτεινόμενα Άρθρα