Ζητάει και τα… ρέστα!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Κινείται εναντίον της ΚΑΕ ΑΡΗΣ ο Γιάννης Δαμιανίδης- Αίτηση Αναστολής από την ΚΑΕ

Ο Νίκος Λάσκαρης βρίσκεται στον ΑΡΗ εδώ και 6 περίπου μήνες και έχει πληρώσει πάνω από 1,5 εκ ευρώ για χρέη των προηγούμενων ετών και διοικήσεων. όλα αυτά μετά από μία τιτάνια προσπάθεια της διοίκησης του Λευτέρη Αρβανίτη που επίσης συμμάζεψε τα ασυμμάζευτα και τα πολλά χρέη που δημιουργήθηκαν από τις προηγούμενες διοικήσεις.

Σε κάθε περίπτωση ομως δεν περίμενε κανείς τους ότι θα προκύψει…οφειλή και προς τους ανθρώπους που διαχειρίστηκαν τις τύχες της ΚΑΕ με τα γνωστά αποτελέσματα.

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Γιάννης Δαμιανίδης, εξέδωσε διαταγή πληρωμής από την ΚΑΕ ΑΡΗΣ, ύψους 167.000 ευρώ (μαζί μετους τόκους φτάνει περίπου τα 200.000 ευρώ) και ζητάει από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, τον ΕΣΑΚΕ τη συντηρητική κατάσχεση των εσόδων των κίτρινων από το φετινό πρωτάθλημα.

Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει αντίδραση από την ΚΑΕ και το Νίκο Λάακαρη που πλέον θα λειτουργήσει διαφορετικά σε σχέση με την αντιμετώπιση του πρώην διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ. Ο κ. Λάσκαρης είχε επιλέξει να τραβήξει μία κόκκινη γραμμή για το τι συνέβη στο παρελθόν, αλλά πλέον σύμφωνα με ποληροφορίες θα ασχοληθεί ενεργά και με λεπτομέριες για το τι συνέβη τα προηγούμενα χρόνια και ο ΑΡΗΣ έφτασε να έχει τόσα πολλά χρέη και θα επιδιώξει την απόδοση ευθυνών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν από τα 167.000 ευρώ, τα 45.000 περίπου ο κ. Δαμιανίδης θεωρεί ότι είναι δεδουλευμένα του (ελάμβανε αμοιβές διοικητικού συμβουλίου κάθε χρόνο!!!) και τα υπόλοιπα ισχυρίζεται ότι αποτελούν ταμειακές διευκολύνσεις του προς την ΚΑΕ, που όμως η ΚΑΕ ΑΡΗΣ δεν τις αναγνωρίζει. Στο κεφάλαιο των 167.000 ευρώ προσθέτει και αξιώνει και τόκους (!!!) για αυτά τα ποσά!!! 

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ προχωράει σε αίτηση αναστολής και όταν τις κοινοποιηθεί η διαταγή πληρωμής (τώρα έχει πάει στον ΕΣΑΚΕ) θα προσφύγει για ανακοπή και αναστολή της απόφασης καθώς θεωρούν ότι δεν δικαιούται ο κ. Δαμιανίδης τα παραπάνω χρήματα σε καμία των περιπτώσεων. 

Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι πρωτοφανή και δεν έχουν συμβεί με κανένα άλλο παράγοντα του ΑΡΗ, ακόμα και με αυτούς που κατά καιρούς είχαν νομικές αντιδικίες με τον σύλλογο, αλλά ποτέ και κανείς δεν έφτασε σε αυτό το σημείο. Το AllAboutARIS καταγράφει το ρεπορτάζ και πλέον περιμένει τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, αν και ξεκάθαρα πέρα από τα νομικά θέματα, τίθεται και πολύ μεγάλο ηθικό ζήτημα.

Προτεινόμενα Άρθρα