Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου

από AllAboutARIS

Τι σηματοδοτεί η διαταγή πληρωμής που εξέδωσε ο πρώην Πρόεδρος της ΚΑΕ και γιατί το περιβάλλον του κάνει λόγο για… πυρηνικό πόλεμο.

Ο Νίκος Λάσκαρης κοίταξε όλους αυτούς τους μήνες, από τη στιγμή δηλαδή που ανέλαβε την ΚΑΕ και έπειτα, να ασχοληθεί μόνο με πράγματα που είχαν να κάνουν με το πώς θα καταφέρει ο ΑΡΗΣ σε σύντομο χρονικό διάστημα να μπει στον δρόμο της εξυγίανσης και της ανάπτυξης. Δεν έψαξε δηλαδή την γενεσιουργό αιτία των προβλημάτων που κληρονόμησε και κλήθηκε να διαχειριστεί, αφού έπρεπε σε σύντομο χρονικό διάστημα να κλείσει τις αρκετές τρύπες που υπήρχαν. Και το κατάφερε καταβάλλοντας ένα σωρό λεφτά κάτι που είναι γνωστό και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

Η κίνηση του Γιάννη Δαμιανίδη δεν τον… έριξε από κάποιο ροζ συννεφάκι. Είχε ενημερωθεί, είχε εδώ και καιρό ενόχληση από τον πρώην Πρόεδρο της ΚΑΕ και είχε στείλει και ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι αν χρειαστεί, θα βγάλει το οπλοστάσιο που έχει στα χέρια του εναντίον του. Η διαταγή πληρωμής για τα 167.000 ευρώ είναι η κίνηση που τον αναγκάζει να απασφαλίσει την βαλβίδα. Όσοι είναι κοντά στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, λένε από χθες, ότι εφόσον ο Γιάννης Δαμιανίδης διάλεξε την νομική οδό θα πρέπει να είναι έτοιμος, να αντιμετωπίσει όσα έχουν ήδη βρει για τη θητεία του ορκωτοί λογιστές αλλά και όσα τυχόν βρεθούν από νέο έλεγχο που θα διενεργηθεί για όσα έχει συμπεριλάβει στη διαταγή πληρωμής. «Ετοιμαστείτε για πυρηνικό πόλεμο» είναι εμμέσως πλην σαφώς το μήνυμα που στέλνει προαναγγέλλοντας, εκτός από τις νομικές κινήσεις που θα γίνουν για αναστολή εκτέλεσης της διαταγής πληρωμής και μια σειρά αποκαλύψεις από αδιάσειστα στοιχεία που έχουν βρεθεί. Άρα η κόντρα με τον πρώην Πρόεδρο της ΚΑΕ μόλις ξεκίνησε…

Προτεινόμενα Άρθρα