"Να βγούμε από την δύσκολη συνθήκη με συλλογική προσπάθεια"

από AllAboutARIS

Ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε πως ο ΑΡΗΣ έχει να θα πρέπει να δράσει συλλογικά προκειμένου να διαχειριστεί την δύσκολη κατάσταση, που έχει δημιουργηθεί.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας κόουτς…

Για το ματς:

“Να σας πω την άποψή μου, στο ματς με την Ρόδο ήταν καθαρά δική μας ευθύνη η ήττα, διότι δεν παίξαμε βάσει των δυνατοτήτων μας. Η Ποντγκόριτσα σε σχέση με το σημερινό ματς έχει μια χαώδη διαφορά, διότι έχουν χαώδη διαφορά οι δύο ομάδες. Όταν αυτή η ομάδα που λέγεται Αρμάνι Μιλάνο, που διαθέτει αυτό το ρόστερ, παίζει με βάσει τις δυνατότητές της, τότε εμείς δεν έχουμε κάποια τύχη. Εμείς όταν μπορέσουμε να παίξουμε πολύ κοντά στις δυνατότητές μας, τότε θα μπορέσουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί απέναντι σε αυτές τις ομάδες. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για να φτάσουμε αυτό το επίπεδο. Το σημερινό παιχνίδι είναι ένα μάθημα για εμάς, και για να είμαστε πιο ταπεινοί και για να συγκεντρώσουμε όλη μας την προσπάθεια και να την βγάλουμε μέσα στο γήπεδο, χωρίς ν’ αφήνουμε τίποτα να μείνει πίσω. Κανείς δεν θέλει να είναι στην θέση μας, εμείς βρισκόμαστε σε αυτή την θέση και πρέπει να βρούμε τρόπο να το ξεπεράσουμε. Αυτό, όπως πάντα, πρέπει να γίνει συλλογικά. Η συνθήκη που βρισκόμαστε αυτή την στιγμή είναι πολλή δύσκολη, έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας κι ένα πολύ πιεσμένο πρόγραμμα. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε”.

Αν υπάρχει κίνδυνος να κλονιστεί η ομοιογένεια της ομάδας:

“Είναι ένα δύσκολο βράδυ και σε τέτοιες καταστάσεις υπάρχει αυτός ο κίνδυνος, αλλά δεν πιστεύω να συμβεί αυτό. Η ομάδα θα παραμείνει ομάδα και με την ίδια νοοτροπία. Θα χάνει και θα κερδίζει σαν ομάδα, αυτό δεν θα κλονιστεί”.

Για τα επερχόμενα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Άλμπα:

“Είναι δύο παιχνίδια μέσα σε πολύ χρονικό διάστημα και παρεμβάλλεται και ταξίδι. Αυτό κάνει πολλή δύσκολη την δουλειά μας. Αύριο θα ξεκουραστούμε και από εκεί και πέρα πρέπει να μπει ο εγωϊσμός, είναι ένα στοιχείο που μπορεί να σπρώξει την ενέργειά μας και φυσικά να συγκεντρωθούμε και να παλέψουμε όλοι μαζί”.

Αν θα ενισχυθεί η ομάδα:

“Αυτό δεν είναι κάτι που είναι τώρα στο μυαλό μου. Δεν προλαβαίνω να σκεφτώ κάτι τέτοιο γιατί σε τρεις μέρες έχουμε παιχνίδια. Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι τόσο άμεσα”.

Προτεινόμενα Άρθρα