"Νιώσαμε τον πόνο και την στεναχώρια του κόσμου"

από AllAboutARIS

Ο Ντόμινικ Ουότερς παραδέχτηκε πως η σημερινή νίκη επί του Αρκαδικού ήταν απαραίτητη για την ομάδα, τονίζοντας παράλληλα πως και οι ίδιοι οι παίκτες στεναχωρήθηκαν για τα προηγούμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αμερικάνος γκαρντ στην Συνέντευξη Τύπου:

Το σχόλιό του για το αποψινό ματς:

«Ήταν μια καλή νίκη για εμάς, απαραίτητη θα έλεγα για να ξαναβρούμε τον δρόμο μας. Υπενθυμίσαμε στους φιλάθλους μας ότι είμαστε καλή ομάδα. Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο μας, βγάλαμε ενέργεια, κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα, ήμασταν αποτελεσματικοί και στην επίθεση και ήρθε αυτή η νίκη».

Για το πως αισθάνθηκε που είδε την απογοήτευση στα πρόσωπα του κόσμου μετά από τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες:

Κατ΄ αρχάς να πω ότι είναι πολύ καλό που παίζουμε και πάλι στην έδρα μας. Αισθάνεσαι πολύ πιο άνετα όταν αγωνίζεσαι μπροστά στους φιλάθλους σου. Εκλάβαμε την απογοήτευση μετά το παιχνίδι με την Άλμπα. Νιώσαμε τον πόνο και την στεναχώρια τους. Την  ίδια στεναχώρια νιώθουμε κι εμείς. Είναι πολύ καλό που επιστρέψαμε στην έδρα μας, το μόνο που μένει, είναι να μπούμε στο μονοπάτι των νικών, αρχής γενομένης από το σημερινό ματς».

Για το ματς που ακολουθεί με την Άλμπα:

Στο Βερολίνο παίξαμε καλά για 32 λεπτά, όμως κάποιες αναποδιές και λεπτομέρειες στο τέλος έφεραν την ήττα και την διαφορά. Μια διαφορά που δεν είναι  αντιπροσωπευτική. Αφήνουμε πίσω μας όμως αυτό το ματς. Είναι θετικό που παίζουμε εντός και αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε πρώτα είναι η νίκη και να δούμε την διαφορά σε δεύτερο χρόνο. Αν βγάλουμε την ενέργεια που βγάλαμε απόψε και που βγάζουμε γενικά στα εντός έδρας παιχνίδια, μπορούμε πιστεύω να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Ελπίζω το ίδιο να κάνουμε και την Τετάρτη.

Αν το επίπεδο των αντιπάλων ήταν αυτό που υποχρέωσε την ομάδα να παρουσιάσει τόσο διαφορετικό πρόσωπο:

Οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες που αντιμετωπίσαμε, ήταν ομάδες επιπέδου Ευρωλίγκα. Η μόνη ήττα για την οποία είμαστε αδικαιολόγητοι ήταν η ήττα από τον Κολοσσό. Έχουμε μιλήσει μεταξύ μας μετά από αυτές τις ήττες. Φέτος πετύχαμε κάποιες σημαντικές εκτός έδρας νίκες, όμως δεν ήμαστε ιδιαίτερα αποτελεσματικοί μακριά από το γήπεδο μας. Πρέπει να θυμηθούμε τα παιχνίδια που κερδίσαμε εκτός έδρας και να το ξανακάνουμε.

Προτεινόμενα Άρθρα