"Μας επηρέασε ο κόσμος με την ατμόσφαιρα που δημιούργησε"

από AllAboutARIS

Η Άλμπα έκανε κακό παιχνίδι σύμφωνα με τον Σάσα Ομπράντοβιτς κι ένας παράγοντας που συνετέλεσε σε αυτό, ήταν η ατμόσφαιρά που δημιούργησε ο κόσμος του ΑΡΗ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σέρβος κόουτς:

«Συγχαρητήρια στον ΑΡΗ, άξιζε να κερδίσει απόψε. Εμείς από την πλευρά μας αστοχήσαμε σε πάρα πολλά σουτ και κάναμε πολλά λάθη. Με τέτοια αστοχία δεν μπορείς να κερδίσεις αυτά τα παιχνίδια. Το μόνο θετικό για εμάς είναι ότι διατηρήσαμε την διαφορά των 15 πόντων του πρώτου αγώνα. Πλέον όλα είναι ανοιχτά για όλες τις ομάδες και μένει να δούμε τι θα γίνει στην συνέχεια».

Αν υπάρχει εξήγηση για το πώς το η διαφορά από το -1 (60-59), ξέφυγε σε διψήφιο νούμερο:

«Είναι δύσκολο να το εξηγήσω. Κάναμε λάθη ανεξήγητα και σε βασικά στοιχεία. Τα λάθη και οι κακές επιλογές, σε συνδυασμό με το κακό ποσοστό στις βολές στα τελευταία λεπτά (2/10), έπαιξαν τον ρόλο τους. Σίγουρα ο κόσμος μας επηρέασε με την ατμόσφαιρα που δημιούργησε και εμείς δεν αντιδράσαμε σωστά. Από εκεί και πέρα όταν καλείς τάιμ-άουτ και λες στον παίκτη να μην σουτάρει και αυτός με το που μπαίνει στο παρκέ το πρώτο πράγμα που κοιτάει είναι να σουτάρει, τότε είναι περιττό ν’ αναφέρουμε κάτι άλλο».

Προτεινόμενα Άρθρα