"Η άμυνά μας ήταν αυτή που μας κράτησε"

από AllAboutARIS

Ο Βασίλης Σίμτσακ τόνισε πως η άμυνα ήταν το στοιχείο που βοήθησε απόψε τον ΑΡΗ να φτάσει στη νίκη.

“Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, εμείς προερχόμασταν από δύο δύσκολες εβδομάδες. Μπήκαμε νωθρά στον αγώνα και αυτό που είδα από την πλευρά μου ήταν ότι,  δεν είχαμε εμπιστοσύνη στο μακρινό σουτ. Η άμυνά μας  ήταν αυτή που μας κράτησε, και κάποιες πολύ καλές συνεργασίες στην επίθεση που βάλαμε την μπάλα στο καλάθι.  Μπορούσαμε να πάρουμε την διαφορά, δεν το καταφέραμε, όμως έχουμε ακόμα τις ελπίδες μας και θα τις κυνηγήσουμε”.

Για τα ψυχικά αποθέματα που βρήκε η ομάδα και αντέδρασε μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα:

“Είναι το στοιχείο που κάνει ξεχωριστό αυτή την ομάδα. Υπάρχει εμπιστοσύνη από τους προπονητές. Εμείς είχαμε… πειραγμένο μυαλό μετά τις ήττες, αλλά υπήρχαν οι προπονητές και η εμπιστοσύνη να μας επαναφέρουν. Μέσα από την άμυνα σήμερα βγήκαμε νικητές. Η Άλμπα είναι πολλή καλή ομάδα, παίζει πολύ δυνατά και αυτό που καταφέραμε σήμερα ήταν να την χτυπήσουμε στο δυνατό της σημείο. Παίξαμε πιο δυνατά από αυτήν”.

Για τον κόσμο:

“Μας έδωσε ώθηση, ειδικά, στην αρχή που ήμασταν διστακτικοί. Προς τιμήν τους που ήταν εκεί όταν είχαμε προβλήματα και στην άμυνα και στην επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως τα πράγματα πήρανε τον δρόμο τους και κερδίσαμε. Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας, είναι αυτοί που όταν τους βλέπουμε εκεί παίρνουμε δύναμη για να συνεχίσουμε. Κι εμείς στεναχωριόμαστε όταν χάνουμε και στα δύσκολα, είναι ακόμη πιο σημαντική η στήριξή τους”.

Προτεινόμενα Άρθρα