"Ακόμα ζωντανοί για την πρόκριση" (vid)

από AllAboutARIS

Ο Ντόμινικ Ουότερς στάθηκε στην νίκη αλλά παραδέχθηκε ότι να ήταν πιο εύστοχοι στα τρίποντα θα μπορούσαν να καλύψουν και την διαφορά της ήττας στο Βερολίνο.

Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ του ΑΡΗ είπε αρχικά: “Είναι μια καλή νίκη, φυσικά είμαστε ικανοποιημένοι, θα ήταν το ιδανικό αν καλύπταμε και την διαφορά, θα ήταν πολύ σημαντικό το να τους ξεπεράσουμε στην κατάταξη, αλλά είναι ακόμη μια νίκη. Ποτέ δεν θα είμαστε ευχαριστημένοι, πάντα θα ευχόμαστε να είχαμε παίξει λίγο καλύτερα, να βάζαμε περισσότερα σουτ, που ήταν το κλειδί. Εκτελέσαμε πολλά τρίποντα που θα έκαναν την διαφορά, χάσαμε επίσης και πολλές βολές, αλλά κερδίσαμε και είμαστε ακόμα ζωντανοί για την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Είμαστε χαρούμενοι.
«Απλώς χάσαμε τα σουτ, δεν ξέρω. Δεν γίνεται σε κάθε παιχνίδι να σουτάρεις καλά, όπως και δεν γίνεται να κερδίζεις. Δεν βάλαμε τα σουτ, πρέπει να επιστρέψουμε στο γήπεδο να κάνουμε περισσότερα σουτ, να βελτιωθούμε ατομικά και στο επόμενο παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ. να βάλουμε τα σουτ μας».
Για την άμυνα, κυριως πάνω σε Κικάνοβιτς και Μιλοσάβλιεβιτς στο δεύτερο μέρος είπε: «Περισσότερο ο Κικάνοβιτς, απ’ ότι ο Μιλοσάβλιεβιτς, μας «σκότωσε» από το ποστ. Είναι εντάξει αν ο αντίπαλος πετυχαίνει κάποια περιφερειακά σουτ, αλλά όταν σκοράρει κάτω από το καλάθι πρέπει να κάνουμε κάτι. Είναι δυσκολότερο για εμάς απ’ όλα που χρειάζεται να κάνουμε, αλλά το κάναμε. Αυτή ήταν η διαφορά μας σήμερα. Η ενέργεια».
Για τον Βασίλη Σίμτσακ είπε: “Ο Σίμτσακ είναι πολύτιμος για εμάς σε κάθε παιχνίδι, ακόμα κι αν παίξει πέντε λεπτά. Μπορώ να το πω αυτό είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας. Για εμένα ως πόιντ-γκαρντ, κάνει εξαιρετική δουλειά. Δίνει τρομερά σκριν πρώτα απ’ όλα, γυρνάει γρήγορα και μπορεί να τελειώνει με λέι-απ. Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει, αλλά στο μπάσκετ αυτές οι λεπτομέρειες σημαίνουν πολλά. Πρώτα θα στήσει ένα σκριν για να ελευθερωθώ εγώ για να σουτάρω, μετά θα έρθει ψηλότερα για να πάρει ην μπάλα. Είναι εξαιρετικός συμπαίκτης, εξαιρετικός ριμπαόυντερ, είναι πραγματικά πολύτιμος για την ομάδα μας, μας βοηθάει πολύ. Νιώθω άνετα όταν παίζει ο Σίμτσακ, τον αγαπώ. Είναι πολύ έμπειρος και πάντα με μαλώνει όταν δεν έχω την κατάλληλη ενέργεια στα σκριν. Το κάνει αυτός για εμένα. Είναι υπέροχος συμπαίκτης”.
Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Π.Α.Ο.Κ.είπε: “Πνευματικά έτοιμοι είμαστε σε κάθε παιχνίδι. Αντιλαμβανόμαστε τον ανταγωνισμό, την κρισιμότητα. Θα προετοιμαστούμε, αυτό που χρειαζόμαστε τώρα είναι λίγη ξεκούραση. Αυτοί έπαιξαν εχθές, εμείς παίξαμε σήμερα, έχουν μία επιπλέον ημέρα ξεκούρασης. Εμείς θα προετοιμαστούμε για να παίξουμε. Φυσικά”.

Προτεινόμενα Άρθρα