Πλήρης… ανοικοδόμηση στο τμήμα πόλο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πολύ καλή δουλειά μέχρι στιγμής από τους ανθρώπους του τμήματος και τον έφορο της ομάδας, Πασχάλη Καραγιάννη

Πολλές αλλαγές προς το καλύτερο αρχίζουν να σημειώνονται απο φέτος στο τμήμα πόλο του ΑΡΗ, όπου έχει μπει σε εφαρμογή ένα πλάνο πλήρης… ανοικοδόμησης όλων των κλιμακίων του. 

Ο έφορος του τμήματος, Πασχάλης Καραγιάννης, μαζί με τους συνεργάτες του, έχουν ξεκινήσει μία νέα προσπάθεια προκειμένου να δώσουν ξανά ζωή στο τμήμα και να βάλουν τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια. Στο πλαίσιο αυτό, έχουν προχωρήσει στην δημιουργία ομάδων Παίδων, Μίνι-Κορασίδων, Κορασίδων και Γυναικών. Στις τελευταίες μάλιστα, έχουν γίνει πολύ αξιόλογες μεταγραφικές κινήσεις. Κινήσεις που τις χρίζουν φαβορί για την άνοδο στην Α2, μετά 16 χρόνια απουσίας από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα.

Οσον αφορά τους άνδρες, η επόμενη μέρα μετά το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού στην Γ’ Εθνική, βρίσκει την ομάδα να κάνει μία νέα προσπάθεια και αυτή, με ποιοτικές προσθήκες που θα τις δώσουν το δικαίωμα να επιστρέψει εύκολα στην Β’ Εθνική. 

Φυσικά πολύ μεγάλη βάση δίνεται και στις ακαδημίες της ομάδας, από τις οποίες ο ΑΡΗΣ θα προσπαθήσει να αναδείξει τα δικά του παιδιά. Το τμήμα Πόλο αποτελείται από 50 παιδιά σε Ακαδημίες, Κορασίδες, 13 γυναίκες και 20 άνδρες, υπό την επίβλεψη τριών προπονητών.

Οσον αφορά τους προπονητές των τμημάτων, στην ανδρική ομάδα είναι ο άλλοτε διεθνής αθλητής του συλλόγου, Αργύρης Παυλίδης. Στην αντίστοιχη των Γυναικών ο Φώτης Κώστας και η Έφη Ανδρέου στις Ακαδημίες, η οποά παράλληλα αποτελεί μέλος της εθνικής Γυναικών και αρχηγό του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X