Του… έλειψε ο ΜακΝίλ

από AllAboutARIS

Βραδιά… Ποντγκόριτσα για τον Τζερέλ ΜακΝίλ.

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση για να γίνει αντιληπτή στον καθένα η συνεισφορά του Τζερέλ ΜακΝίλ στα παιχνίδια του ΑΡΗ. Ο Αμερικανός είναι (μαζί με τον Οκάρο Ουάιτ) ο πολυτιμότερος παίκτης των “κιτρίνων” και συνάμα από τους πιο σταθερούς σε απόδοση. Κι όμως χθες, όταν τον χρειάστηκε ο ΑΡΗΣ δεν ήταν… εκεί για να βοηθήσει όπως το συνηθίζει.

Το 1/13 εντός παιδιάς (1/5 δίποντα, 1/8 τρίποντα) που είχε στη Λιθουανία ο ΜακΝίλ δεν είναι σύνηθες φαινόμενο, θύμισε κάτι από… Ποντγκόριτσα (1/10 δίποντα, 0/4 τρίποντα) και “πλήγωσε” την ομάδα του. Στα κρίσιμα σημεία και ειδικά στα τελευταία 2,5 λεπτά που ήρθε το… μπλακ άουτ στην επίθεση, ο Αμερικανός δεν μπόρεσε να σηκώσει τον ΑΡΗ στην πλάτη του όπως σε αντίστοιχες περιπτώσεις σε προηγούμενα παιχνίδια. Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι ο ΜακΝίλ έμεινε μακριά από τη γραμμή των βολών για δεύτερο σερί αγώνα μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ στο αμέσως προηγούμενο με την Άλμπα Βερολίνου είχε σουτάρει 14 ευστοχώντας στις 8!

Προφανώς και δεν είναι ο μόνος υπεύθυνος για τη χθεσινή ήττα, αλλά είναι κι αυτός ένας λόγος και μάλιστα σημαντικός που ο ΑΡΗΣ δεν κρατάει πλέον την τύχη στα χέρια του στην υπόθεση πρόκριση.

Προτεινόμενα Άρθρα