Όλοι ξέρουμε τι χρειάζεται…

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο ΑΡΗΣ έχασε ένα δικό του παιχνίδι στην Λιθουανία και κατά ένα μεγάλο ποσοστό και την πρόκριση στην επόμενη φάση καθώς μάλλον είναι απίθανο αυτή η Νεπτούνας να κερδίσει μέσα στην Γερμανία.

Όταν την επόμενη Τετάρτη το Nick Galis Hall θα φιλοξενεί την Αρμάνι ο ΑΡΗΣ θα ξέρει ήδη αν θα αγωνιστεί για το γόητρο και να παραμείνει η μοναδική αήττητη έδρα στο Eurocup ή αν θα παίζει για την πρόκριση. Σε κάθε περίπτωση και στην Λιθουανία και στην Γερμανία, αλλά και την διαφορά κόντρα στην Άλμπα στην Θεσσαλονίκη την έχασε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Είναι ο τρόπος με τον οποίο έχασε από τον Κόροιβο στην αρχή της χρονιάς, αλλά και ο τρόπος που οδήγησε και σε άλλες ήττες όπως με τον Κολοσσό. Ο ΑΡΗΣ είχε και στην Λιθουανία, έναν εκπληκτικό Γουότερς στο επιθετικό κομμάτι, που όμως όταν πιέστηκε στα τελευταία λεπτά απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης, εκτελεστής με κρύο αίμα, φιλότιμος, δουλευταράς, αλλά με δυο αδυναμίες. Ένα την άμυνα και δεύτερο και κυριότερο το γεγονός ότι όταν πιέζεται δεν έχει τον τρόπο να αποφύγει λάθη που στοιχίζουν.

Ανακάλυψα την Αμερική; Όχι βέβαια! Είναι…κακή επιλογή ο Γουότερς για τον ΑΡΗ; Η απάντηση είναι και πάλι… ΟΧΙ! Μία επιλογή δεν κρίνεται από αυτό που δείχνει μόνο στο παρκέ ή αν θέλετε στο γήπεδο. Είναι και πόσα χρήματα σου κοστίζει. Ένας παίκτης, λοιπόν, των 70.000 είναι φυσιολογικό να καταφέρει να σε οδηγήσει μαζί με τους υπόλοιπους σε μεγάλες νίκες όταν είναι απόλυτα συγκεντρωμένος και τον βοηθήσουν και οι συγκυρίες, αλλά παράλληλα θα υπάρχουν και παιχνίδια που θα τα χάσεις με τον ίδιο τρόπο που κέρδισες τα προηγούμενα…………………………………………………………………………………

Προτεινόμενα Άρθρα