Να περιμένετε κι άλλα χτυπήματα κάτω από τη μέση

από Γιάννης Παντελίδης

Πλησιάζοντας προς το φινάλε των Playoffs και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας να απέχει λιγότερο από έναν μήνα, καλό θα είναι να είστε (είμαστε) ψυλλιασμένοι. Ο ΑΡΗΣ έχει μπροστά του έναν μεγάλο στόχο, ευκαιρία να γράψει ιστορία και πάρει τίτλο στο ποδόσφαιρο μετά από πολλά χρόνια.

Αντιλαμβάνεστε πως αυτό είναι κάτι που θέλουν πάρα πολύ οι ΑΡΕΙΑΝΟΙ. Αλλά μόνον αυτοί, κανένας άλλος. Βλέπετε η ομάδα μπορεί να τους χαλάσει τη «μαγιά», να τους πάρει κάτι από αυτά που μοιράζουν μεταξύ τους. Επίσης, φοβούνται. Ξέρετε τι; Ότι θα τους αφήσει εκτός Ευρώπης. Ένας από αυτούς τους πολυδιαφημισμένους, τους «περήφανους», τους… λεφτάδες θα μείνει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αν ο ΑΡΗΣ πάρει το Κύπελλο. Κι αυτό είναι το μεγαλύτερο χτύπημα γι’ αυτούς.

Λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψη, είναι μάλλον πολύ εύκολο να αντιληφθείτε ότι μερικά «ρεπορτάζ» μόνο τυχαία δεν είναι. Πρέπει να δημιουργηθεί μια τέτοια κατάσταση στον ΑΡΗ, ώστε να σιγουρέψουν ότι δεν θα πάει ήρεμος στον τελικό. Κι ότι από ψυχολογική άποψη θα είναι περίεργα.

Διαβάσαμε το προηγούμενο διάστημα ότι τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα στα Playoffs θα επηρεάσουν ψυχολογικά την ομάδα. Ψέμα. Ναι, καλό είναι να κερδίζεις, αλλά μη μου πείτε ότι «ψήνεστε». Στο ότι θα επηρεαστεί η ομάδα, δεν θα είναι καλά κι άλλα τέτοια. Πιστέψτε με, άλλο τα Playoffs κι άλλο ένας τελικός Κυπέλλου, που θα φέρει φήμη, δόξα και ίσως λεφτά.

Ταυτόχρονα συνεχίζεται η προσπάθεια δημιουργίας συνθηκών αναταραχής με πληροφορίες περί κόντρας στα αποδυτήρια, καυγάδων κι άλλα τέτοια. Οι ατάκες του Φαμπιάνο τις προάλλες στην εκδήλωση της Kappa, ήταν η απόλυτη απάντηση. Μια οικογένεια. Κι έτσι είναι.

Να είστε (είμαστε) προετοιμασμένοι και για άλλα χτυπήματα κάτω από τη μέση το επόμενο διάστημα. Για τους λόγους που εξήγησα παραπάνω. Έτσι θα είναι. Αλλά εμείς τη δουλειά μας…

Προτεινόμενα Άρθρα