Το… ακουστικό στο Βερολίνο

από AllAboutARIS

Άλμπα Βερολίνου και Νεπτούνας διασταυρώνουν τα… ξίφη τους σήμερα στις 21:00 στη Mercedes-Benz Arena.

Όποιος χάσει… χάνεται και στη γωνία ο ΑΡΗΣ. Η ήττα των “κιτρίνων” στη Λιθουανία την προηγούμενη εβδομάδα τους ανάγκασε να περιμένουν “δώρο” της Νεπτούνας προκειμένου να διεκδικήσουν την πρόκριση στον αυριανό αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο στο Παλέ.

Για “Do or die” αγώνα κάνουν λόγο και οι δύο ομάδες με την Άλμπα να προέρχεται από δύο σερί ήττες, μία στο Eurocup από την Αρμάνι Μιλάνο και μία για το πρωτάθλημα Γερμανίας από τη Λούνβτιγκσμπουργκ με 74-78 σε ένα παιχνίδι που δεν αγωνίστηκε ο Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς. Ο Σέρβος όμως προπονήθηκε κανονικά και αναμένεται να δώσει το “παρών” σήμερα το βράδυ.

“Είναι ένας αγώνας do or die με μεγάλη πίεση και για τις δύο ομάδες και θα χρειαστούμε τη βοήθεια των φιλάθλων μας για να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Eurocup” δήλωσε ο Σάσα Ομπράντοβιτς για τον αγώνα και πρόσθεσε: “Η Νεπτούνας δεν είναι εύκολη ομάδα και τα πρόσφατα αποτελέσματά της το αποδεικνύουν. Είναι όλοι τους πολύ έμπειροι παίκτες που ξέρουν να παίζουν υπό δύσκολες συνθήκες”.

Η Νεπτούνας από την άλλη δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και σίγουρα θα έχει στα υπέρ της τη… θετική αύρα από τον ΑΡΗ προκειμένου να φύγει νικήτρια από το Βερολίνο και να δώσει την ευκαιρία στους “κίτρινους” να διεκδικήσουν αύριο στο Παλέ την πρόκριση επί της Αρμάνι Μιλάνο. Οι Λιθουανοί επικράτησαν του ΑΡΗ για το Eurocup και της Νεβέζις με 69-77 για το πρωτάθλημα. Ο προπονητής της ομάδας, Νταΐλιους Αντομάιτις τόνισε: “Θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας εκτός έδρας. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη συγκέντρωση και το ποιος θα ελέγξει τον ρυθμό. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στον αντίπαλο να επιβάλει το δικό του στυλ παιχνιδιού και να ξεφύγει στο σκορ”.

Προτεινόμενα Άρθρα