“Αρνητικός” ΜακΝίλ για πρώτη φορά

από AllAboutARIS

Ο Αμερικανός δεν προσέφερε τα αναμενόμενα στο Ζηρίνειο και σημείωσε αρνητική επίδοση στο σύστημα αξιολόγησης για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Τζερέλ ΜακΝίλ δεν κατάφερε να βοηθήσει τον ΑΡΗ όσο θα ήθελε ο ίδιος και θα περίμενε ο Δημήτρης Πρίφτης, χωρίς ωστόσο αυτό να κοστίσει στους «κίτρινους». Το απόγευμα του Σαββάτου ο ΑΡΗΣ πήρε αυτό που ήθελε έστω κι αν δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του. Και πώς να ικανοποιήσει όμως όταν οι δύο καλύτεροι παίκτες του, ΜακΝίλ και Ουάιτ. έβαλαν με το ζόρι 11 πόντους συνολικά με 4/20 σουτ εντός παιδιάς. Ευτυχώς, υπήρχε ο Ντόμινικ Ουότερς και επιβεβαίωσε σε έναν ακόμα αγώνα ότι ο ΑΡΗΣ έχει τη δυνατότητα να καλύπτει τις κακές μέρες κάποιων παικτών όσο σημαντικών κι αν είναι αυτοί.

Όσον αφορά τον Τζερέλ ΜακΝίλ, η εμφάνισή του το Σάββατο στο Ζηρίνειο ήταν η πρώτη στο ελληνικό πρωτάθλημα που είχε ως αποτέλεσμα να πιάσει αρνητικό βαθμό στο σύστημα αξιολόγησης. Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός είχε -1 απέναντι στην Κηφισιά (6 πόντοι με 3/12 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κόψιμο, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 28:49), ενώ είχε 0 απέναντι στο Ρέθυμνο (2 Ιανουαρίου: 72-60 – 7 πόντοι με ½ βολές, 3/9 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 λάθος σε 30:23) και 1 απέναντι στον Παναθηναϊκό (17 Ιανουαρίου: 80-59 – 9 πόντοι με ½ βολές, 4/14 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 27:59). Το Σάββατο μάλιστα, αποβλήθηκε με 5 φάουλ, γεγονός που συμβαίνει για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα με πρώτη αυτή στη Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό.

Με το πρωτάθλημα να πλησιάζει προς το τέλος της κανονικής διάρκειας και την έναρξη των πλέι οφ, ο ΑΡΗΣ έχει ανάγκη από τους ηγέτες του να δείχνουν το καλό τους πρόσωπο και σταθερότητα προκειμένου να πετύχει τον στόχο του. Η μία κακή βραδιά συμβαίνει και στις καλύτερες… οικογένειες και συγχωρείται αρκεί να μην γίνει συνήθεια που ενδεχομένως να κοστίσει σε κάποιο από τα επερχόμενα παιχνίδια.

Προτεινόμενα Άρθρα