Ατάκες Μητρούδη για Γκάλη και Γιαννάκη (pics)

από AllAboutARIS

Ο Θεόφιλος Μητρούδης έδωσε το παρών στην εκδήλωση της ΧΑΝΘ για την πτέρυγα του ΕΣΑΚΕ και είχε δύο ιστορικές συναντήσεις. Η πρώτη με τον Νίκο Γκάλη και η δεύτερη με τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Βέβαια αυτή που προκάλεσε μεγαλύτερη έκπληξη ήταν όταν συναντήθηκε με τον Νίκο Γκάλη, μιας και επί ημερών του στην προεδρία του ΑΡΗ ο “Νικ” είχε αποχωρήσει για την Αθήνα και τον Παναθηναικό.Στην συνέχεια είχε την ευκαιρία να χαιρετήσει και τον Παναγιώτη Γιαννάκη, με τον οποίο όπως είπε ο ίδιος είχε να μιλήσει πάνω από 20 χρόνια. Ο πρώην πρόεδρος του ΑΡΗ αναφέρθηκε στις ιστορικής σημασίας συναντήσεις του με τον “Γκάνγκστερ” και τον “Δράκο”.

Αρχικά είπε: “Με τον Νίκο Γκάλη μιλούσαμε αλλά σήμερα ήταν για πρώτη φορά μία δημόσια επαφή που είχαμε. Θα καταλάβετε σύντομα γιατί ξεκινάω να γράψω την αυτοβιογραφία μου. Ο Γκάλης ήταν, είναι και θα είναι, ένας τεράστιος αθλητής, ένας τεράστιος άνθρωπος, ένα τεράστιο γεγονός για την χώρα. Με τον Νίκο Γκάλη δεν είχαμε κάτι προσωπικό, δεν μας χώριζε τίποτα. απλά τότε άλλα ήταν τα… θέλω του, άλλα τα δικά μου και άλλα του ΑΡΗ. Και αντρίκια του είπα τι θέλω, κάναμε μία συζήτηση και φάνηκε ότι δεν μπορούσαμε να είμαστε μαζί και το σεβάστηκε απόλυτα. Εγώ τον τίμησα, αυτοί που του έκοψαν το μπάσκετ δεν τον τίμησαν. Εγώ δεν του το σταμάτησα. Αλλά τώρα επειδή ο Θεός είναι μεγάλος, σε αυτούς έδωσε ένα δώρο να ακούν κάθε μέρα το όνομα του στο ΟΑΚΑ”

Επίσης ο Θεόφιλος Μητρούδης τόνισε: “Με τον Νίκο Γκάλη είχα επαφές. Με αυτόν που μίλησα για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 20 χρόνια είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Και να πω κάτι. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης όλων των εποχών. Ο Γκάλης ήταν Θεός, ο κόσμος τον θεοποίησε. Ο Γιαννάκης όμως ήταν αυτός ο οποίος ανέδειξε, βοήθησε τον Γκάλη. Και ήταν ο πολυτιμότερος όλων, καλύτερος και από τον Διαμαντίδη”.

Προτεινόμενα Άρθρα