«Είμαστε… πεινασμένοι»

από AllAboutARIS

Ο Ουίλ Κάμινγκς μίλησε για το αποψινό παιχνίδι με την Έλιος Ντομζάλε, τονίζοντας παράλληλα πως άπαντες στην ομάδα είναι… πεινασμένοι για διάκριση κι επιτυχίες.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣ
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αμερικάνος πόιντ-γκαρντ του ΑΡΗ:

Αν έχουν σχηματίσει εικόνα για τον προσεχή αντίπαλό τους:

«Από τα όσα είδαμε στο βίντεο είναι μία ομάδα που σουτάρει πολύ καλά πίσω από το τρίποντο, κυκλοφορεί την μπάλα καλά, τρέχει καλά το γήπεδο, οπότε ζητούμενο για εμάς είναι να περιορίσουμε την δράση τους έξω από τα 6,75».

Πως θα μπορέσει η ομάδα ν’ αντιδράσει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα:

«Αυτό είναι το μπάσκετ, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Φυσικά δεν θα πρέπει να «γλιστρήσουμε» ξανά μέσα σε λίγες ημέρες, θα πρέπει να κάνουμε κάποια πράγματα καλύτερα σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στο Ρέθυμνο. Θα πρέπει να προσέξουμε τις μικρές λεπτομέρειες, οι οποίες μπορούν να κρίνουν τον αγώνα. Πιστεύω πως πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί, να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο για να ξεκινήσουμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας σε αυτή την διοργάνωση».

Για τα 30 άστοχα τρίποντα στο ματς με το Ρέθυμνο και αν θα σούταραν ξανά τόσες φορές πίσω από τα 6,75 αν τους δίνονταν και πάλι η ευκαιρία:

«Βλέποντας ξανά τον αγώνα με το Ρέθυμνο, παρατηρώ ότι τα περισσότερα σουτ έγιναν υπό καλές προϋποθέσεις και τα περισσότερα ήταν ελεύθερα χωρίς ιδιαίτερη πίεση από τον αντίπαλο. Απλά είναι θέμα ημέρας και τύχης το αν θα ευστοχήσεις ή όχι. Πιστεύω πως στην ομάδα έχουμε πάρα πολύ καλούς σουτέρ και είμαι σίγουρος πως αν θα χρειαστεί θα τα ξαναπάρουμε αυτά τα σουτ. Θεωρώ πως είναι πολύ δύσκολο να έχουμε την ίδια ή παραπλήσια αστοχία σε κάποιο άλλο παιχνίδι».

Αν οι παίκτες που απαρτίζουν την φετινή ομάδα του ΑΡΗ διακατέχονται από το ίδιο «αίσθημα πείνας» με τους περσινούς:

«Σίγουρα είμαστε… πεινασμένοι και αυτό το μπάσκετ πρέπει να περιμένει να δει στην συνέχεια και ο κόσμος από εμάς. Αυτό είναι και το στοιχείο που μας έχει περάσει και ο κόουτς, απλά η φετινή ομάδα είναι καινούργια, είμαστε ακόμα στην αρχή των υποχρεώσεών μας και σίγουρα ακόμα «δενόμαστε» ως σύνολο. Ο κόουτς μας ζητά να παίζουμε με μεγάλη επιθετικότητα και δύναμη στην άμυνα. πιστεύω πως όσο περνάει ο καιρός θα διορθώσουμε τις ελλείψεις που έχουμε στο παιχνίδι μας και θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

Πως περιμένει ο ίδιος την έναρξη του Basketball Champions League και πως νιώθει που θα πάρει εμπειρία από ευρωπαϊκά παιχνίδια:

«Όταν μεγαλώνεις και γίνεσαι επαγγελματίας παίκτης το έχεις στην άκρη του μυαλού σου αυτό. Ξέρεις ότι θα παίξεις σε πολλές χώρες, θα ταξιδέψεις κι εγώ ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν για το Basketball Champions League. Ανυπομονώ να γνωρίσω διαφορετικές χώρες, να παίξω σε όλη την Ευρώπη και ν’ αντιμετωπίσω ευρωπαϊκές ομάδες στην προσπάθεια της ομάδας μου να πετύχει κάτι καλό και σε αυτή την διοργάνωση».

Προτεινόμενα Άρθρα