«Να σταθεροποιήσουμε τα καλά διαστήματα»

από AllAboutARIS

O Τάντια Ντραγκίτσεβιτς ήταν ο κορυφαίος του ΑΡΗ με 20 πόντους και έδειξε ότι μπορεί να περιμένει πολύ περισσότερα από αυτόν ο Δημήτρης Πρίφτης.

Ο Σέρβος, έδωσε λύσεις στην επίθεση εκεί που ο ΑΡΗΣ έμεινε πίσω, αλλά δεν έφτανε μόνο η δική του καλή του απόδοση. Μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Σέρβος τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει να σταθεροποιήσει τα καλά της διαστήματα.

«Είναι κρίμα που χάσαμε και δε μπορέσαμε να πάρουμε την νίκη. Θέλουμε χρόνο για να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι. Χάσαμε πολλά σουτ κάτω από το καλάθι. Η άμυνα είναι αυτή που μας δίνει ώθηση και από εκεί καλούμαστε να πάρουμε περισσότερη ενέργεια. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλή άμυνα και περιορίσαμε τα ατού του Ολυμπιακού όσο γινόταν», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Είμαι λυπημένος για την ήττα, αλλά ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με πολύ έμπειρους παίκτες και είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Επίσης, είναι πολύ σκληρός αντίπαλος. Μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει κάποια λάθη και να κλέψουμε την νίκη. Όμως, είχαμε και καλά διαστήματα, αυτά πρέπει να σταθεροποιήσουμε και να αποφύγουμε τις μεταπτώσεις στην εικόνα μας».

Για την επικείμενη αναμέτρηση με την Μπάνβιτ:

«Νομίζω ότι στην αναμέτρηση με την Μπάνβιτ θα είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι. Μην ξεχνάτε ότι και ο Βλάντο (Γιάνκοβιτς) είναι μόλις 4 ημέρες στην ομάδα, ενώ έλειπαν δυο παίκτες με τραυματισμό. Εχουμε καλούς προπονητές και δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση. Κρατάμε τα θετικά και στρέφουμε την προσοχή μας στα επόμενα παιχνίδια. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε αήττητοι στην Ευρώπη».

Για τη μαζική παρουσία του κόσμου τόνισε:

«Είναι τεράστια βοήθεια για μας, τον ευχαριστούμε που είναι κοντά μας. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι για μας ότι πιο σημαντικό να έχουμε τέτοια στήριξη από τους φιλάθλους μας».

Προτεινόμενα Άρθρα