Το Κολοσσός-ΑΡΗΣ με τη… γλώσσα των αριθμών

από AllAboutARIS

Με… φόντο την τετράδα το ματς στη Ρόδο ανάμεσα στον 4ο ΑΡΗ και σοτν 5ο Κολοσσό

Αναμέτρηση με… φόντο την τετράδα διεξάγεται το Σάββατο στο «Βενετόκελιο», καθώς ο ΑΡΗΣ με ρεκόρ 12-9 είναι τέταρτος ενώ ο Κολοσσός Η Hotels με 11-10 πέμπτος.

Οι Ρόδιοι μετρούν τρεις διαδοχικές νίκες στην έδρα τους απέναντι στον ΑΡΗ, με τον Κολοσσό να έχει συνολικά επτά νίκες στις 10 μεταξύ τους αναμετρήσεις στη Ρόδο.

Στον πρώτο γύρο ο αρησ είχε επικρατήσει με 84-60 (Ντρατγκίσεβιτς 21 – Ρέλεφορντ 16) με το +24 να αποτελεί τη μεγαλύτερη διαφορά σε νίκη του Άρη κόντρα στον Κολοσσό.

* Τους 250 πόντους στη σεζόν θα φτάσει ο Γιοβόντε Ρέντικ σημειώνοντας έναν ακόμα. Επίσης με τρία εύστοχα δίποντα θα φτάσει τα 100 εύστοχα στη σεζόν.

* Ο Χρήστος Σαλούστρος θα συμπληρώσει τις 100 εύστοχες ελεύθερες βολές αν ευστοχήσει σε ακόμα έξι. Επίσης με ένα εύστοχο τρίποντο θα φτάσει τα 50.

* Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος χρειάζεται ακόμα επτά εύστοχα δίποντα για να συμπληρώσει τα 400 εύστοχα στην καριέρα του στην STOIXIMAN.GR Basket League.

* Τα 50 ριμπάουντ θα φτάσει ο Μιχάλης Λιάπης αν μαζέψει ακόμα δύο.

* Ο Βασίλης Ξανθόπουλος χρειάζεται ένα ακόμα κλέψιμο ώστε να φτάσει τα 414 και να «πιάσει» τον Νίκο Χατζή στην έβδομη θέση των κορυφαίων «κλεφτών» στην ιστορία της λίγκας.

* Τρεις πόντους θέλει ο Θοδωρής Ζάρας ώστε να συμπληρώσει τους 1.400 πόντους στην καριέρα του στην STOIXIMAN.GR Basket League. Επίσης θα συμπληρώσει τις 200 ασίστ, αν μοιράσει ακόμα πέντε.

* Με πέντε εύστοχες βολές ο Βασίλης Καββαδάς θα συμπληρώσει τις 200 εύστοχες στη λίγκα. Επίσης με τρία αμυντικά ριμπάουντ θα φτάσει τα 250 αμυντικά.

* Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς θα φτάσει τα 550 αμυντικά ριμπάουντ αν μαζέψει ακόμα δύο.

* Επτά ριμπάουντ θέλει ακόμα ο Βασίλης Σίμτσακ ώστε να φτάσει τα 950 στο πρωτάθλημα. Επίσης, θέλει δύο ασιστ για τις 150.

* Ο Σπύρος Μούρτος θέλει πέντε ασίστ για να φτάσει τις 150 και ένα κλέψιμο για τα 50 με τα χρώματα του ΑΡΗ στην STOIXIMAN.GR Basket League.

Πηγή: esake.gr

Προτεινόμενα Άρθρα