«"Τέρατα" ΛεΜπρόν και Αντετοκούνμπο»

από AllAboutARIS

Μέλι έσταζε για τον Αντετοκούνμπο ο προπονητής των Κλίπερς

Οι Κλίπερς αντιμετώπισαν στα δύο τελευταία παιχνίδια τους Μπακς και τους Καβαλίερς και ο προπονητής της ομάδας του Λ.Α., Ντοκ Ρίβερς κλήθηκε να απαντήσει για τον ΛεΜπρόν και τον Γιάννη και το αν υπάρχουν ομοιότητες και διαφορές στο παιχνίδι τους, κάτι που… συζητιέται στο ΝΒΑ, βάσει των φοβερών εμφανίσεων του Greek Freak!

«Πιστεύω πως οι δύο παίκτες είναι εντελώς διαφορετικοί. Ο Λεμπρόν είναι ήδη σπουδαίος και ο Γιάννης βρίσκεται στον… δρόμο ώστε να γίνει σπουδαίος. Δε νομίζω πως χρειάζεται να τους συγκρίνουμε. Ο Γιάννης είναι τόσο… μακρύς, όλοι το το ξέρουν, και ο Λεμπρόν είναι ιδιαίτερα σωματώδης. Είναι διαφορετικοί», τόνισε αρχικά, ενώ για τα τακτικά χαρακτηριστικά τους συμπλήρωσε:

«Ο ΛεΜπρόν είναι περισσότερο πόιντ γκαρντ ή όπως θέλετε να τον χαρακτηρίσετε. Ποτέ δεν ήξερα σε ποια θέση παίζει ο Λεμπρόν. Πραγματικά δεν ξέρω. Είναι περισσότερο πόιντ γκαρντ και ο Γιάννης είναι περισσότερο επιθετικός παίκτης, επομένως είναι διαφορετικοί».

Πάντως, η κατάληξη των δηλώσεων του είχε… όλο το ζουμί: «Είναι και οι δύο “τέρατα”! Εκεί πιστεύω πως μπορούν να συγκριθούν. Ο σωματότυπός τους δεν συναντιέται συχνά σε άνθρωπο στη γη και αυτό είναι ευλογία».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X