Τραυματίας, αλλά και δυσαρεστημένος ο Κάμινγκς

από AllAboutARIS

Ο Ουίλ Κάμινγκς δεν αγωνίστηκε στον πρώτο μικρό τελικό απέναντι στην Α.Ε.Κ. λόγω του χτυπήματος που δέχτηκε στην γάμπα, με τον παίκτη να εκφράζει παράλληλα την δυσαρέσκειά του, για το γεγονός ότι οι πληρωμές μετατέθηκαν για τα μέσα Ιουνίου.

Ο Ουίλ Κάμινγκς δεν έπαιξε εχθές κόντρα στην Α.Ε.Κ. λόγω του χτυπήματος που δέχτηκε στην γάμπα στον 3ο ημιτελικό του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό (αυτή είναι η επίσημη θέση της Κ.Α.Ε.) και παραμένει ερωτηματικό το αν θα προλάβει να είναι έτοιμος για το 2ο παιχνίδι της σειράς (31/05, 17:30).

Πριν την έναρξη της σειράς των μικρών τελικών με την Ένωση, ο Νίκος Λάσκαρης ενημέρωσε τους παίκτες πως θα τους καταβάλει τα χρήματα μέχρι τις 15 Ιουνίου και όχι στα τέλη Μαΐου όπως προέβλεπε ο αρχικός προγραμματισμός, κάτι που προκάλεσε την δυσαρέσκεια του Αμερικάνου πόιντ-γκαρντ. Ο Νίκος Λάσκαρης υποσχέθηκε εξόφληση όλων των οφειλών ως τις 15 Ιούνη και μένει να δούμε αν θα υλοποιήσει την υποσχεση του.

Το αν θα παίξει λοιπόν στην σειρά με την ΑΕΚ ο Κάμινγκς, θ’ αποδείξει το αν τελικά ο λόγος απουσίας είναι ο τραυματισμός του ή η καθυστέρηση στις πληρωμές

Αξίζει να σημειωθεί πως, ο Αμερικάνος είναι ο καλύτερα πληρωμένος παίκτης και σύμφωνα με το πλάνο της διοίκησης τα χρήματα που πρέπει να καταβληθούν, θα καταβληθούν μέχρι τα μέσα Ιουνίου.

Προτεινόμενα Άρθρα