Επανήλθε ως στόχος της Βαλένθια ο Μίροτιτς

Η Βαλένθια που ήρθε τη φετινή αγωνιστική περίοδο και πήρε… παραμάζωμα Ευρώπη και Ισπανία, την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα αποτελεί παρελθόν. Οι περισσότεροι σταρ της ομάδας (Μοντέρο, Μπαντιό για παράδειγμα) θα αποτελέσουν παρελθόν από τον σύλλογο έπειτα από τρομερή χρονιά που πραγματοποίησαν. Όλη η EuroLeague έπεσε να… πάρει ένα κομμάτι από τους «πορτοκαλί».

Ο Πέδρο Μαρτίνεθ, επίσης αποχώρησε από την ομάδα, συμφωνόντας με τη Ρεάλ Μαδρίτης για να συνεχίσει την καριέρα του εκεί. Έτσι, με τόσες ρήτρες και τόσες μεταγραφές, η Βαλένθια μπορεί να μην έχει παίκτες, αλλά έχει αρκετά μεγάλο μπάτζετ και οι ιθύνοντες έχουν ξεκινήσει ήδη τις κινήσεις για να παρατάξουν και την επόμενη σεζόν ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Ήδη, ο Τι Τζέι Σορτς έχει «κλείσει» με τους Ισπανούς, την ώρα όπου βρίσκεται στα σκαριά ακόμα μια κίνηση. Ο λόγος για τον Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος έπειτα από μια μάλλον ιδιαίτερη χρονιά στην υπό καταστροφή Μονακό, ψάχνει το επόμενο βήμα της καριέρας του. Ο Μαυροβούνιος σταρ αποτελεί βασική επιλογή για τη Βαλένθια και δεν αποκλείεται να αποτελέσει το κεντρικό πρόσωπο της νέας ομάδας αυτής που θα χτιστεί στη «Roig Arena».

Αναποδογύρισε σκάφος με Σέρβους τουρίστες στη Πιερία
Προηγούμενο άρθρο Αναποδογύρισε σκάφος με Σέρβους τουρίστες στη Πιερία
Επόμενο άρθρο Νεαροί σταμάτησαν την απογείωση από αεροδρόμιο Μυκόνου για Νάπολη (vid)
Νεαροί σταμάτησαν την απογείωση από αεροδρόμιο Μυκόνου για Νάπολη (vid)