Σε διαδικασία λύσης συμβολαίου με τον Πακ

Πρόωρο τέλος αναμένεται να έχει η συνεργασία μεταξύ του ΑΡΗ και του Ρισόν Πακ.

Ο Αμερικανός γκαρντ των “Κιτρινόμαυρων” στάθηκε αρκετά άτυχος στη παρουσία του στην ομάδα, όπου δεν κατάφερε να προσφέρει τα όσα ήθελε ο ίδιος αλλά και τα όσα ζητούσε ο Γιάννης Καστρίτης.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία λύσης του συμβολαίου, με τις διαδικασίες να προχωράνε. Ο Αμερικανός δεν έδωσε το “παρών” στο παιχνίδι της Κυριακής με το Περιστέρι.

Ο Ρισόν Πακ ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να καλύψει το κενό του Τζος Χάγκινς, μαζί με τον Μήτρου-Λονγκ, αλλά λίγο μετά το δίλεπτο ντεμπούτο του στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με το Περιστέρι, τραυματίστηκε.

Όντας 7ος ξένος, έμεινε εκτός αγώνων για αρκετά παιχνίδια και μετά την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στον δεύτερο γύρο, υπέστη θλάση που τον άφησε νοκ-άουτ τον τελευταίο μήνα.

Κάπως έτσι, μετά την αποχώρηση του Πακ αλλά και την μη σύναψη επαγγελματικού συμβολαίου με τον Ντανζέλ Πιουριφόι, ο ΑΡΗΣ θα μείνει με την βασική εξάδα ξένων του.

Οι ομάδες διατηρούν το δικαίωμα για 6+1 ξένους, ενώ στα πλέι οφ το “+1” κόβεται οριστικά αφού δεν υπάρχει δικαίωμα για αλλαγές.

Φωτορεπορτάζ: Eurokinissi

Έφοδος της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων στον ΟΣΕ (vid)
Προηγούμενο άρθρο Έφοδος της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων στον ΟΣΕ (vid)
Επόμενο άρθρο Μεγαλείο Ρονάλντο, συναντήθηκε με 10χρονο επιζώντα του φονικού σεισμού της Συρίας (vid)
Μεγαλείο Ρονάλντο, συναντήθηκε με 10χρονο επιζώντα του φονικού σεισμού της Συρίας (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News