Ανεβάζει ρυθμούς ο Μορόν

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ έχει επιστρέψει στις προπονήσεις εδώ και λίγες μέρες, με τις απουσίες των διεθνών αλλά και τη διαχείριση του Λορέν Μορόν.

Ο Ισπανός είχε ένα μικροπρόβλημα στον αστράγαλο από την πρεμιέρα των πλέι οφ και μπήκε στη διακοπή κάπως συντηρητικά από τη στιγμή που δεν υπήρχε λόγος να… τρέξει και να πιεστεί παραπάνω.

Το ευχάριστο στην περίπτωσή του είναι ότι από χθες ξεκίνησε τρέξιμο και σταδιακά δείχνει να ανεβάζει ρυθμούς, με στόχο να μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων μέχρι τα τέλη της εβδομάδας ή το αργότερο ως τις αρχές της επόμενης.

Φυσικά με τα τωρινά δεδομένα δεν τίθεται θέμα απουσίας του από την αναμέτρηση της επόμενης εβδομάδας κόντρα στη Λαμία, με τον Άκη Μάντζιο να τον περιμένει και τον ίδιο να έχει τα δικά του κίνητρα ώστε να ανεβάζει κι άλλου τα ήδη πολύ καλά νούμερά του τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο 29χρονος επιθετικός επέστρεψε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ και θέλει να παραμείνει εκεί ως το φινάλε της σεζόν, με ακόμα εννέα παιχνίδια για να συνεχίσει την περίοδο φόρμας στην οποία δεδομένα βρισκόταν μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος, με πέντε γκολ στα τελευταία επτά ματς πρωταθλήματος.

 

Προτεινόμενα Άρθρα