Νίκησε και τον απαράδεκτο Τσιμεντερίδη

από AllAboutARIS

Για ένα ακόμα παιχνίδι ο ΑΡΗΣ πέρα από τον αντίπαλο του είχε να αντιμετωπίζει και την τραγική διαιτησία, σήμερα του Τσιμεντερίδη. Δείγμα το τι θα ακολουθήσει μέσα στην σεζόν στο συγκεκριμένο κομμάτι. Μπορεί να μην είχε το μεγάλο… λάθος, όπψς ο συνάδελφος του Τσακαλίδης για να δώσει το πέναλτι στον Ατρόμητο την περασμένη αγωνιστική.
Αλλά είναι τρομερό το γεγονός πως υπήρξαν τουλάχιστον 10 ανάποδα φάουλ και άλλες 5-6 περιπτώσεις που οι «κιτρινόμαυροι» κέρδιζαν καθαρά την μπάλα και ο Τσιμεντερίδης έδινε φάουλ.
Επίσης οι έξι κίτρινες κάρτες είναι ένα φοβερό στατιστικό για μία ομάδα που δεν παίζει σκληρά και κανείς δεν κατάλαβε πως δίνει κάρτα στον Φρίντεκ ενώ περιμένει να εκτελέσει το πλάγιο καθώς γίνονται αλλαγές. Για ποιο λόγο έδωσε κίτρινη κάρτα στον Μανού Γκαρθία που του λέει να κοιτάξει το VAR και τίποτα παραπάνω. Την ίδια ώρα που… χαρίστηκε στο σκληρό παιχνίδι των παικτών του Πνασερραϊκού και ειδικά του Τομάς.
Ο ΑΡΗΣ σήμερα κέρδισε και τον διαιτητή αλλά είναι βέβαια και σίγουρο πως θα συναντήσει πάρα πολλά προβλήματα με τέτοιες διαιτησίες και με ομάδες που είναι καλύτερες από τον Πανσερραϊκό, θα χάσει βαθμούς λόγω των σφυριγμάτων.

Προτεινόμενα Άρθρα