Ντέρμπι που το θέλει για πολλούς λόγους!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ωρα πλέι οφ για τον ΑΡΗ και μάλιστα με τοπικό ντέρμπι!

Η εξτρά διαδικασία της Stoiximan Super League ανοίγει αυλαία με το μεγάλο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ σήμερα στις 19:00!

Μία εβδομάδα μετά το νικηφόρο φίνις στην κανονική διάρκεια οι “κιτρινόμαυροι” ψάχνουν ποδαρικό με το δεξί στα πλέι οφ και το πρώτο αποφασιστικό βήμα για να τελειώνουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με την 5η θέση.

Αυτός είναι ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας στις επόμενες δέκα αγωνιστικές, έχοντας παράλληλα και άλλα κίνητρα που συγκεντρώνονται στην πρόθεσή της να δώσει μία πιο… γλυκιά φεύση στο φινάλε μίας ιδιαίτερης σεζόν.

Το έργο της ομάδας του Τερζή δεν αναμένεται εύκολο απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που θα παραταχθεί με τα δικά του κίνητρα σήμερα στο “Βικελίδης” και έχοντας το πάνω χέρι στα φετινά μεταξύ τους παιχνίδια.

ΑΡΗΣ: Μοναδική απουσία ο Ρουπ

Για ακόμη μία εβδομάδα ο Γερμανός μεσοεπιθετικός δεν μπήκε στις προπονήσεις και έτσι αυτόματα τέθηκε νοκ-άουτ για το σημερινό ντέρμπι, έχοντας μπροστά του τη διακοπή για να επιστρέψει σε δύο εβδομάδες.

Ο 32χρονος είναι η μοναδική απουσία στα πλάνα του Τερζή, από τη στιγμή που οι Οντουμπάζιο και Ετέμπο επιστρέφουν από τις τιμωρίες τους.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Brabec, Iturbe, Mateo Garcia, Darida, Kamara, Luis Palma, Camacho, Doukoure, Gray, Peersman, Dabo, Mazikou, Odubajo, Etebo, Nkoulou, M’Bakata, Χριστοδουλόπουλος.

ΠΑΟΚ: Χωρίς αποστολή και με ερωτηματικά στο “Βικελίδης”

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κράτησε παραπάνω από τα κλειστά τα χαρτιά του λίγο πριν τη σέντρα, καθώς δεν ανακοίνωσε την αποστολή που θα βρεθεί σήμερα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Αυτό έχει να κάνει με τα ερωτηματικά των Ίνγκανσον και Κάργα, αφού ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο ποιός από τους δύο θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Κουλιεράκη.

Αυτά είναι και τα μοναδικά ζητήματα, για την ώρα τουλάχιστον, που έχει να διαχειριστεί ο Ρουμάνος τεχνικός.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Δεν ανακοινώθηκε αποστολή από τον Λουτσέσκου

Η «ταυτότητα» του αγώνα

1η αγωνιστική Play Off Super League

ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

19:00, Novasports

Διαιτητής: Μοχάμεντ Αλ Χακίμ (Σουηδία)

Βοηθοί: Φρέντρικ Κλάιβερ (Σουηδία), Ρόμπιν Βίλντε (Σουηδία)

4ος: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας)

VAR: Τζουστίν Τζάγια (Αλβανία)

Βοηθός VAR: Μιχαήλ Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Προτεινόμενα Άρθρα