Έκθετος για τις διαρροές ο Σαράκης, οφείλει να παραιτηθεί χθες

από AllAboutARIS

Ο πρόεδρος της Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, Βασίλης Σαράκης, προτίθεται να καταθέσει έφεση για την ευρωπαϊκή άδεια της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Αν και ακόμη επίσημη ενημέρωση, επί τούτου, δεν υπάρχει.

Για τον Σαράκη θα πρέπει να τονιστεί το εξής: είναι πλέον τόσο εκτεθειμένος, που οφείλει να καταθέσει την παραίτηση του, αν και, όπως καταλαβαίνετε, σιγά μην το κάνει. Και πριν βιαστείτε να προβείτε σε… χαρακτηρισμούς, κάντε λίγο υπομονή για να διαβάσετε και τον λόγο.

Ένας από τους βασικούς όρους που υπάρχει στην εξέταση των φακέλων αδειοδοτήσεων είναι πως όλα είναι απόρρητα. Υπάρχει ρήτρα εμπιστευτικότητας. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας σήμερα στον Libero 107.4 FM, ισχυρίστηκε πως η εξώδικος καταγγελία έγινε στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας. Όμως, οι αδειοδοτήσεις ανακοινώθηκαν το βράδυ της ίδιας μέρας. Και η ερώτηση που… πλανάται πλέον στον αέρα είναι η εξής: μα καλά πως ήξερε ο Μπέος; Αφού υποτίθεται ότι πλήρη γνώση για τις αδειοδοτήσεις έχουν μόνο τα πέντε μέλη της επιτροπής που ασχολήθηκαν και τα οποία οφείλουν να τηρήσουν το απόρρητο. Τα τέσσερα ψήφισαν υπέρ του ΑΡΗ και ο Σαράκης κατά. Και τονίζουμε ξανά. Η καταγγελία έχει στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας και οι αποφάσεις ανακοινώθηκαν στις 20:00.

Ο Σαράκης είναι εκτεθειμένος. Μιλάμε για τεράστιο θέμα, κάτι που το AllAboutARIS.gr είχε επισημάνει από την πρώτη στιγμή με την πραξικοπηματική καθαίρεση του Δημητρίου από την επιτροπή αδειοδοτήσεων.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X