Ένας μήνας χώρια… και έξι χρόνια μαζί!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οσο ο ΑΡΗΣ δεν έβρισκε στόπερ και ο Φαμπιάνο ομάδα, όλα ήταν ανοικτά ώστε οι δύο πλευρές να μην πουν “αντίο”.. Μία άποψη που “κυκλοφορούσε” πολύ και την οποία ασπάζονταν τόσο η ομάδα όσο και ο παίκτης. Ασχετα που κανένας τους δεν το παραδεχόταν όλο αυτό το διάστημα.

Πέρασαν περίπου 40 μέρες από το τελεσίγραφο του ΑΡΗ στον Φαμπιάνο και μία άκρως ελκυστική πρόταση την οποία ο παίκτης δεν δέχθηκε για χάρη της Σαουδικής Αραβίας.

Οι “κιτρινόμαυροι” στράφηκαν σε άλλες περιπτώσεις με αποκορύφωμα εκείνη του Παπέ Αμπού Σισέ, την ώρα που ο 33χρονος στόπερ “πάτησε” πάνω στα λεγόμενα των εκπροσώπων του και περίμενε μία πρόταση από την Αλ Καλίτζ. Δηλαδή την ομάδα του Γιώργου Δώνη ο οποίος δεδομένα ήθελε τον Φαμπιάνο και φαινόταν πολύ εύκολο να καλύψει τα “θέλω” του. Οχι όμως το φετινό καλοκαίρι.

Για πρώτη φορά η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας… έσφιξε τα λουριά στα μπάτζετ των ομάδων και αυτό φάνηκε από το “ναυάγιο” στη μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη. Ηταν το αποκορύφωμα μίας περιόδου μεγάλης αναμονής και δυσαρέσκειας από την πλευρά του Φαμπιάνο, στον οποίο άλλα… έταξαν αλλά αυτά δεν ήρθαν ποτέ. Και κάπου εδώ στην ιστορία μπαίνει πάλι ο ΑΡΗΣ.

Η διερευνητική επαφή της περασμένης εβδομάδας εξελίχθηκε σε άνοικτό δίαυλο επικοινωνίας των δύο πλευρών τις τελευταίες μέρες. Ο ΑΡΗΣ έδειξε ότι θέλει τον Φαμπιάνο, ο οποίος δεν είχε βγάλει τον ΑΡΗ ποτέ από το μυαλό του για συναισθηματικούς και προσωπικούς λόγους.

Ο ΑΡΗΣ άλλωστε ήταν η ομάδα που τα τελευταία 24ωρα έδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον της περισσότερο από κάθε άλλη, με την έτερη πρόταση που είχε ο παίκτης στα χέρια του να είναι από τον ΑΠΟΕΛ.

Μέχρι που από προχθές άρχισε να μπαίνει το νερό στο αυλάκι και το ταξίδι του Θεόδωρου Καρυπίδη στη Θεσσαλονίκη ήταν καταλυτικό για να σφραγίσει το deal, το οποίο είναι κοντά στην τελευταία χρονικά πρόταση του ΑΡΗ.

Και κάπως έτσι οι “κιτρινόμαυροι” διατηρούν τον ηγέτη της άμυνάς του. Έναν μπαλαδόρο στόπερ που δύσκολα βρίσκεις στην αγορά και με λίγα λεφτά. Έναν παίκτη που δεν θα χρειαστεί προσαρμογή και φυσικά μία ισχυρή προσωπικότητα εντός των αποδυτηρίων, για την παραμονή της οποίας ο Άκης Μάντζιος επέμενε από πολλούς μήνες πριν.

Προτεινόμενα Άρθρα