Ένα “άκυρο” μπορεί να “βγάλει”… χρυσάφι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ολος ο ΑΡΗΣ ήταν “παγωμένος” από τον αποκλεισμό κόντρα στην Αστάνα, το βράδυ της περασμένης Πέμπτής.

Την ίδια στιγμή όλοι μέσα στην τρέλα τους ψέλλιζαν ένα όνομα. Φαμπιάνο

Ο Βραζιλιάνος δεν γινόταν να “συστηθεί” με καλύτερο τρόπο στον κόσμο της ομάδας, όντας ο κορυφαίος σε απόδοση κόντρα στους Καζάκους.

Η εμφάνιση αυτή αποκτάει ακόμα μεγαλύτερη αξία εάν συνυπολογίσουμε τις μόλις δύο εβδομάδες προπονήσεων ή ότι είχε να δουλέψει με ομάδα δύο ολόκληρους μήνες.

Ολα τα παραπάνω δεν θα γράφονταν εάν η Τραμπζονσπόρ δεν έκανε πίσω για τον Χουσεΐν Τουρκμέν, αναγκάζοντας τον ΑΡΗ να “ψαχτεί” εκ νέου για παίκτη. Και χωρίς την πολυτέλεια του χρόνου.

Δύο παίκτες, με κοινό παρονομαστή

Ο ΑΡΗΣ έψαχνε έναν στόπερ για να καλύψει το κενό του Λίντσεϊ Ρόουζ. Ο Γάλλος ήταν ανακάλυψη του υπεύθυνου του τμήματος σκάουτινγκ, Γιώργου Κικερίδη. Ο ίδιος δηλαδή που έριξε τον Φαμπιάνο στο τραπέζι για τον ΑΡΗ, αφού δεν ήρθε ως πρόταση στην ΠΑΕ.

Αμέσως ο 29χρονος αμυντικός έκανε “κλικ” στον Άκη Μάντζιο και εν συνεχεία μπήκε στην εξίσωση ο Ντάρσι Νέτο που… έψησε τον παίκτη και συνέβαλε ώστε να δρομολογηθεί η άφιξή του στη Θεσσαλονίκη.

“Ισως ακόμα να μην είδαμε τίποτα”

Συνεπής πίσω, συμμετοχικός μπροστά και απειλή στις στημένες μπάλες ήταν αυτά που έδειξε ο Φαμπιάνο το ντεμπούτο του.

Η αποδοσή του άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις. Στον ΑΡΗ όμως είναι πεπεισμένοι ότι ο Βραζιλιάνος έχει περιθώρια να δείξει ακόμα περισσότερα πράγματα, με δεδομένο ότι ο Φαμπιάνο ακόμα δεν είναι 100% και βρίσκεται σε διαδικασία προσαρμογής. Αν επιβεβαιωθεί αυτό, θα μιλάμε για μεταγραφή… λίρα εκατό!

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X