Διαχείριση σε όλα τα επίπεδα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα σημάνει την έναρξη ενός επατημέρου με τρία απαιτητικά παιχνίδια για τον ΑΡΗ.

Το Κύπελλο μπαίνει και αυτό στην εξίσωση από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, εν μέσω δύο αγώνων πρωταθλήματος με τη δική τους σημασία.

Είναι τρία παιχνίδια εντός Θεσσαλονίκης, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα θα αποφύγει την κόπωση των ταξιδιών και θα έχει εξτρά χρόνο για δουλειά. Με δεδομένη όμως την κατάσταση του ρόστερ σε αυτή τη φάση, η διαχείριση κρίνεται απαραίτητη από τον Άκη Μάντζιο σε αυτή την απαιτητική τριάδα αγώνων

Σε πρώτη φάση, το ευχάριστο είναι ότι Σούντγκρεν και Φαμπιάνο επανέρχονται για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Δύσκολα όμως να “βγάλουν” τρία σερί 90λεπτα και ειδικά ο Βραζιλιάνος.

Ο Μάνος αναμένεται να “ανέβει” τις επόμενες μέρες και να αυξήσει τον βαθμό της ετοιμότητάς του, ο Λόπεθ το ίδιο ενώ από τον αγώνα της μεθεπόμενης Κυριακής (04/12) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης θα υπάρχει ξανά η επιλογή του Φακούντο Μπερτόγλιο. Επίσης από το ματς Κυπέλλου δεν αποκλείεται να είναι ξανά διαθέσιμος και ο Λούμορ.

Από σήμερα θα γίνει σταδιακά ένας προγραμματισμός, με βάση τα ματς κόντρα σε ΠΑΟΚ και ΟΦΗ, ώστε το ροτέισον να μοιράσει αναλόγως και με βασικό κριτήριο να μην αλλοιωθεί η εικόνα της ομάδας όπως το περασμένο Σάββατο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Την ίδια ώρα βέβαια υπάρχει και το θέμα της πνευματικής διαχείρισης που αρχίζει από σήμερα και το βάρος πέφτει εξ ολοκλήρου στον Άκη Μάντζιο και τους παίκτες, με φόντο την Τούμπα και την αναγκαία αντίδραση της ομάδας. Εάν το κάνει, θα έχει βάλει τις βάσεις για να διαχειριστεί καλύτερα τα ματς με ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X