Έξτρα κίνητρο για την παρουσία στον ημιτελικό

από AllAboutARIS

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναιτωλικό, με τον ΑΡΗ να έχει το προβάδισμα με την νίκη 1-0 στο Αγρίνιο. Κινητοποίηση παρατηρείται και στον κόσμο της ομάδας, με την ΠΑΕ να θέλει να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στους φιλάθλους να δώσουν το παρών στην Τετάρτη στο «Κλ. Βικελίδης».
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ΠΑΕ θέλουν να δώσουν προτεραιότητα, όσον αφορά τα εισιτήρια του τελικού, σε όσους αγοράσουν εισιτήριο για τον επαναληπτικό ημιτελικό με τον Παναιτωλικό. Βέβαια αυτή που θα είναι στην… πρώτη γραμμή για τα εισιτήρια του τελικού είναι οι κάτοχοι διαρκείας, μετά όμως θα μπουν αυτοί που θα πάρουν εισιτήριο με τον Παναιτωλικό σε σχέση με όσους προτιμήσουν τον «καναπέ» τους για να δουν τον αγώνα.
Βέβαια πρώτιστα αυτό που είναι το μεγάλο κίνητρο για τον Αρειανό είναι η παρουσία του στον αγώνα για να βοηθήσει τους παίκτες του Άκη Μάντζιου να πάρουν την πρόκριση στον τελικό, αυτό από μόνο του αποτελεί κίνητρο για το δυναμικό παρών του κόσμου.

Βέβαια θα πρέπει να τονισθεί πως πρόκειται για μία σκέψη των ανθρώπων της ΠΑΕ, μιας και όλα θα εξαρτηθούν από το αν τελικά θα γίνει ο τελικός με κόσμο και αν ναι πόσα εισιτήρια θα πάρει κάθε ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα