Έτοιμος για ηχηρή αντίδραση και ταμείο ο ΑΡΗΣ!

από AllAboutARIS

Ο Άρης περιμένει τον Παναθηναϊκό στο… καυτό «Κλεάνθης Βικελίδης» (20:30) με στόχο μια μεγάλη νίκη που θα ανεβάσει την ομάδα σε όλα τα επίπεδα, βαθμολογικά και ψυχολογικά!

Το σύνολο του Άκη Μάντζιου μετά την επιστροφή από τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων έχει μπροστά της τη μεγάλη πρόκληση της αναμέτρησης με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, με τον κόσμο να αποτελεί τον 12ο παίκτη της ομάδας για να την ωθήσει στην πρώτη μεγάλη φετινή νίκη!

Η νίκη στον Βόλο (0-2) ήταν η άμεση απάντηση μετά την αναπάντεχη εντός έδρας αποτυχία με τον Ατρόμητο ώστε οι «κίτρινοι» να ανέβουν στους 17 βαθμούς και στην 5η θέση, ξεπερνώντας τη Λαμία.

Στην επιστροφή στην έδρα του ο Άρης θέλει να αναγκάσει τον Παναθηναϊκό στην πρώτη του εκτός έδρας απώλεια (6/6 νίκες έχουν οι «πράσινοι» μακριά από τη Λεωφόρο) και να πανηγυρίσει το πρώτο «τρίποντο» απέναντι στο «τριφύλλι» έπειτα από 7 αγώνες με 2 ισοπαλίες και 5 ήττες ανεξαρτήτως έδρας.

Ισόπαλο ήταν το τελευταίο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες στη Λεωφόρο (1-1) στο φινάλε των Playoffs, το οποίο διέκοψε το αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών, ανάμεσα σε αυτές οι δύο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με ένα γκολ διαφορά (1-2, 0-1) και το νικητήριο γκολ των φιλοξενούμενων στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα.

Στα τρία τελευταία παιχνίδια στην έδρα του Άρη το σκορ ήταν ισόπαλο στο πρώτο ημίχρονο, όπως συνέβη σε όλες τις περσινές τους αναμετρήσεις και στις δύο έδρες. Το «Χ» στο πρώτο 45λεπτο προσφέρεται στο 2.06.

Σε δύο από τα περσινά ματς το σκορ ήταν στο 1-1 κάποια στιγμή και το να είναι 1-1 σε οποιαδήποτε στιγμή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» προσφέρεται σε απόδοση 2.80.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα