Έτσι προχωρούν κάποιοι στις διοργανώσεις!

από AllAboutARIS

Η διαιτησία είναι πιο επίκαιρη από ποτέ τις τελευταίες μέρες με την απόφαση των διαιτητών να απέχουν το επόμενο Σαββατοκύριακο από τους αγώνες της 14ης αγωνιστικής.

Από το βράδυ της Πέμπτης βέβαια υπάρχει και ένας άλλος λόγος… Διαφορετικός αλλά φέρνει πάλι στην επιφάνεια προβλήματα του ελληνικού ποδοσφάιρου, με το ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ γκολ του Βόλου το οποίο ακυρώθηκε στην Τούμπα και το οποίο θα άφηνε ισόπαλες τις δύο ομάδες πριν το δεύτερο παιχνίδι τον Γενάρη.

Οι διαιτητές ανακάλυψαν επιθετικό φάουλ του Μωραΐτη πάνω στον Βιερίνια που τεντώθηκε λες και τον χτύπησε το ρεύμα, σε μία φάση που η επαφή φυσικά δεν είναι φάουλ και δεν δικαιολογεί τέτοια κίνηση από τον Πορτογάλο.

Την ίδια στιγμή το σχετικό καρέ μας θυμίζει μία άλλη φάση. Μία φάση που ήταν όντως καθαρό επιθετικό φάουλ. Ηταν και στην ίδια εστία μάλιστα.

Τον περασμένο Ιανουάριο ο ΑΡΗΣ πήγε στην Τούμπα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο κρίθηκε από το γκολ του Ίνγκανσον. Φάση στην οποία ο Ισλανδός πήρε την κεφαλιά-πάσα του Κουρελιάκη που… καβάλησε τον Πίρσμαν και τον κρατούσε με τα χέρια. Μπόγκναρ και VAR έκλεισαν φυσικά τα μάτια και η άλλη πλευρά προσπαθούσε να πείσει τους πάντες ότι δεν υπάρχει φάουλ.

Οποιος έχει μάτια όμως είδε τότε… Οπως είδε και χθες τί γκολ ακυρώθηκε. Έτσι προχωρούν κάποιες ομάδες στις διοργανώσεις, αποκτούν αβαντάζ με τέτοια σφυριγματάκια και προχωρούν εντός και εκτός συνόρων.

Προτεινόμενα Άρθρα